‘Postmann’ var skyld i familietragedie: Tok pistolen frem og skjøt

Søndag ble familien Anderl ramt av en forferdelig tragedie da en ukjent gjerningsmann skjøt familiens 20 år gamle sønn, Daniel Anderl, og hans 63 år gamle far, Mark Anderl.

Gjerningsmannen som politiet fortsatt er på jakt etter, var kledd ut som et postbud da han ringte på døra til familien i byen North Brunswick, i New Jersey, USA, søndag. 

Les også

Datter gjør ubehagelig funn i pastasaus fra Lidl

Kilder forteller til New York Post at det var den 20 år gamle sønnen, Daniel Anderl som åpnet døren og deretter ble skutt på kloss hold. Ifølge artikkelen ble han skutt i brystet, og livet hans sto derfor ikke til å reddes. 

Faren til Daniel, den 63 år gamle advokaten. Mark Anderl ble også skutt og såret av den ukjente gjerningsmannen. Han overlevde skytingen, men tilstanden hans blir beskrevet som kritisk. 

Kjent dommer i New York

Den amerikanske dommeren Esher Salas var i kjelleren i huset da sønnen og faren ble skutt, og slapp derfor uskadd fra tragedien. 

Esther Salas er en kjent dommer i New York-forstanden Newark, der hun har hat mange prominente saker i en periode på ni år.

Politiet kan ikke si noe om et mulig motiv på nåværende tidspunkt, men kilder forteller til New York Post at Esther Salas har vært mye utsatt for trusler i den siste tiden. 

Les også

Jimmy kjørte for fort og ble stoppet: Den utrolige forklaringen hans, fikk politiet til å droppe bot