Prinsesse Dianas kokk avslører: Hun elsket å få dette til frokost

26/01/2021 15:30

Emma

Utland
Det var spesielt én ting prinsesse Diana elsket.

Selv om det er mer enn 20 år siden prinsesse Diana tragisk mistet livet, kan quirky overraskelse fortsatt dukke opp om henne.

Kjøkkensjef Darren McGrady har tilbrakt mange år på kjøkkenet på Buckingham Palace, hvor han som kongelig kokk laget mat til prinsesse Diana og prinsene William og Harry. På sin Youtube-kanal deler han blant annet noen av matfavorittene han tiltrakk seg til de kongelige.

I den nyeste videoen, som du kan se øverst i artikkelen, lager han engelsk frokost, og her avslører han at prinsesse Diana var spesielt villbakte bønner.

"Prinsesse Diana spiste en hel kan Heinz bønner til frokost," sier han i videoen, og legger til at bønnene er et sunt trekk ved den tunge engelske frokosten.

Diana stjeler bildet

Interessen for prinsesse Diana vokste ytterligere i 2020. Her traff den fjerde sesongen av den populære serien The Crown Netflix, og det er Charles og Diana som er hovedpersonene i den siste sesongen.

Selv om kokken Darren McGrady sier Diana elsket bakte bønner, er det ingen hemmelighet at hun hadde et problematisk forhold til mat. Det samme gjør Netflix-serien. I nesten 10 år slet hun med en spiseforstyrrelse, og i et intervju forklarte hun at det var en bemerkning av prins Charles som bidro til å utløse den.

"Bulimi begynte en uke etter at vi forlovet oss. Min mann la hånden rundt livet og sa "hei, har vi blitt litt lubne her?" Det satte noe i bevegelse i meg. Og så på toppen av det med Camilla (Parker Bowles, som prins Charles hadde en affære med, ed.) Jeg var desperat. Desperat. Jeg husker første gang jeg kastet opp med vilje. Jeg var så glad fordi jeg følte at det løsnet litt spenning," fortalte hun slottet Diana: Her True Story i 1992.