Prisvinnende skjønnhetsdronning endrer karriere: Det er ikke bare for "40 år gamle menn"

15/02/2022 07:41

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En tidligere finalist i Miss England har erstattet kjolen med rattet da hun har bestemt seg for å bli lastebilsjåfør.

I 2018 nådde Milly Everatt finalen i Englands største skjønnhetskonkurranse, Miss England, men til tross for flere tidligere priser og et imponerende resultat for Miss England, har den unge modellen nå valgt å bytte spor.

Den nå 22 år gamle modellen vokste opp på en gård der hun var vant til å kjøre traktor, og delvis på grunn av koronakrisen og Brexit har hun nå bestemt seg for å gå tilbake til den og har blitt inspirert til å bli lastebilsjåfør.

Det skriver det britiske medie Unilad.

Everatt håper både at hun kan bidra til å lindre landets økende mangel på lastebilsjåfører, men hun ønsker også å bidra til å bryte ned stereotypen om at bare "40 år gamle menn" kjører lastebiler.

Hennes nye karriere er noe av et sprang, da hun har jobbet for å oppnå drømmen om å bli modell de siste fire årene.

I 2018 nådde hun finalen i 'Miss England', en skjønnhetskonkurranse holdt på vegne av organisasjonen 'Miss World'.

Ifølge seg selv ligger årsaken til hennes interesse for skjønnhetsindustrien i familien, da både moren og søsteren har jobbet i modelleringsverdenen.

"Min eldre søster hadde vært i Miss England, og jeg tenkte på å gjøre det. Da jeg registrerte meg på nettet, trodde jeg ikke jeg ville gå lenger. Jeg ble overrasket da de ringte tilbake. Jeg var bare 18 år på den tiden," forklarte hun om søknaden sin til konkurransen.

Everatt forklarte også at konkurransen bidro til å forme henne til den hun er i dag.

" Det gjorde meg mer trygg på å snakke foran et publikum, jeg ble vant til å snakke med voksne. Det fikk meg ut av skallet mitt," forklarte hun.

Selv om hun ikke fikk tittelen, fikk den tidligere Miss Lincolnshire-vinneren tittelen 'Miss Charity' (ed Miss veldedighet) da hun var deltakeren som samlet inn mest penger til veldedighet.

Privatfoto

Til tross for den relativt store suksessen til skjønnhetsverdenen, har den prisbelønte modellen nå bestemt at det er på tide å forfølge sin andre store drøm; for å få førerkort og bli lastebilsjåfør.

– Jeg skulle ha gjort det da jeg var 18. Men så traff jeg pandemien, så jeg utsatte den. Det er noe jeg gjerne vil kunne gjøre. Jeg har hester slik at det kan hjelpe, og jeg vil bruke det til å kjøre korn i - det er noe jeg vil bruke hver dag når jeg er på gården. Mangelen på lastebilsjåfører i fjor vokste virkelig på meg, det fikk meg til å ville ha den tilbake, sier hun.

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.