Prompene hund koster kvinne dyrt: Blir rasende når hun oppdager sannheten

13/11/2020 10:24

Emma

Utland
Fem uker måtte gå før hun skjønte hva som egentlig var problemet.

Flere tusen kroner, ble kastet etter grundige veterinærundersøkelser, av en hund som luktet forferdelig.

En gravid kvinne har delt sitt raseri på mediet Reddit etter at hun ble plaget av en forferdelig lukt i fem uker og kastet til og med en stor sum penger etter veterinærtester. Hun sier det hele startet en kveld da hun og mannen spiste middag. Plutselig ble middagen avbrutt av en massiv stank, som ifølge kvinnen luktet voldsomt av råtne egg. Det skriver Mirror.  

Hun sier også at hun er litt ekstra følsom i luktesansen når hun er gravid. Men mannen reagerte også ved å rynke på nesen, så hun ble bekreftet at det var en stank i rommet - faktisk var det så ille at hun måtte forlate rommet.

Luktet unormalt

Det stoppet imidlertid ikke der, i dagene etter kom og gikk den forferdelige stanken. Kvinnens hovedmistenkte var familiehunden Jerry. Hun sier også at hun er vant til hundefiss - men at de luktet ekstremt ekkel og unormalt mye. Det var derfor hun prøvde å endre Jerrys diett i utgangspunktet. Da det ikke hjalp, søkte hun hjelp fra veterinæren.

Veterinæren undersøkte Jerry grundig, det ble også tatt blodprøver for å sjekke om han var syk - men alle testene viste at han var helt som han skulle være.

Til slutt brøt hun sammen på grunn av bekymringer for at det var noe galt med Jerry som veterinæren ikke kunne finne.

"Jeg brøt sammen. Min angst begynte - hva om det er noe galt med ham? Hva om vi mister ham? Jeg var så stresset." Skriver kvinnen i media.

Her ble det for mye for hennes mann, som til slutt innrømmet at Jerry ikke var den skyldige. Faktisk var det hennes mann som sto bak de stinkende fisene.

La det fortsette i fem uker

Hun var rasende.

"Jeg hadde et fullstendig sammenbrud over å kanskje skulle miste Jerry, og så har det pågått i fem uker - og så innrømmer mannen min at det var han som prompet. Jeg kastet ham ut av huset." skriver hun på mediet.

"For å være veldig klar, jeg har ikke noe imot om han løy. Men vi har vært til veterinæren som var forvirret over ikke å kunne finne årsaken. Han var til og med der nede - og så kræver det et sammenbrudd før han forteller sannheten." Hun vil fullføre.

Hun får full støtte i media. Mange er enige med henne om at mannen burde ha gått til tilståelse mye tidligere.

Hun sier mannen fikk lov til å komme hjem igjen, men på antagelsen om at han betalte hele veterinærregningen for sin egen lomme.