Prøvde å gjemme seg for politiet: Høy promp avslørte ham

03/05/2022 13:32

Emma Sletta

Utland
Foto: Politi
Foto: Politi
Politiet var i ferd med å lete etter en mann som var i besittelse av narkotika. Politiet var i ferd med å gi opp, men plutselig hørte de en stor fis, og så fant de mannen.

Enten det bare er for moro skyld eller ikke, skal du prøve å være så stille som mulig hvis du vil gjemme deg for noen andre.

Hvis du er en kriminell og på flukt fra politiet, kan den regelen gjelde mer enn noen gang, men det viste seg å være for mye uansett, da en ettersøkt mann hadde få problemer med å kontrollere gassene sine.

Liberty-politiet i Missouri var på jakt etter en person som var i besittelse av narkotika. De snuste seg til en adresse der den ettersøkte personen kan bo, men det så ikke ut til at noen var i huset da politiet var på besøk.

Det var imidlertid til de hørte en høy lyd.

Den etterlyste personen slo en skikkelig brann, som politiet ikke kunne annet enn å høre, og dermed avslørte den ettersøkte personen selv.

Politiet fant skjulestedet der den ettersøkte personen satt, og de arresterte ham på åstedet.

Du har hatt en d**** dag

Clay County Police bekreftet historien på sin Facebook-side, der de skrev i et innlegg.

"Hvis du er ønsket av politiet og du treffer en stor fis slik at du ender opp med å avsløre gjemmestedet ditt, så har du absolutt hatt en shitty dag," står det i innlegget.

Kommentarer har strømmet inn på innlegget, med folk som skriver at det er det beste innlegget de noen gang har lest på Facebook, mens andre applauderer dem for deres mot når de måtte gå gjennom 'stanken'

En tredje person måtte le av før hun kunne skrive innlegget sitt.

– Jeg har aldri ledd så høyt før. Det tok meg 20 minutter å fortelle mannen min hvorfor det var så morsomt, og nå kan han ikke slutte å le, skriver hun.

Det er ikke kjent om fangen hadde spist meksikansk dagen før. Hvis du er ønsket av politiet, er det i det minste en god ide å holde seg borte fra de sterke krydder.

 

 

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.