Ralph gjorde vanvittig funn på loftet: Boet var veldig aktivt

21/10/2021 13:16

Emma

Utland
privatfoto
privatfoto
Skadedyrskontroller vil noen ganger komme ansikt til ansikt med noe som kan betraktes som rart, hvilket også er Ralphs erfaring.

Skadedyrbekjempelseskampanjen Ralph Clews, som han har vært i over 20 år, forventet at det skulle være en dag som alle andre, men han kunne aldri ha forutsett hva han ville finne hos sin neste kunde.

Taket hadde blitt overtatt av et stort vepsebol, som etterlot Ralph sjokkert bare av synet, faktisk så sjokkert at han bare måtte ta et bilde med det.

Fordi han aldri hadde sett et så stort vepsebol før.

privatfoto

«Vepsebolet er utvilsomt det største jeg noensinne har sett i jobben min,» sier han, ifølge LadBible, hvoretter han forteller hvor mange veps kolonien besto av:

"Jeg trodde ved første øyekast at det ikke var veps, fordi det rett og slett var for stort, men at det i stedet var horneter."

"Men jeg kom til den konklusjon at kolonien besto av rundt 75.000 til 100.000."

Ralph hadde fortsatt vanskelig for å forstå hva han hadde sett, noe som fikk ham til å ville vise det frem, men så fant han ut at det ikke var det eneste vepsebolet som måtte håndteres.

«Det var det største av tre vepseboene, men støvbehandlingen fungerte slik at de ikke lenger er det.»

privatfoto

Ralph sier at den normale størrelsen vil være omtrent like stor som en fotball, og derfor er funnene hans merkelige.

I kjølvannet av oppdraget fikk han imidlertid nok av veps, og tok derfor fri i kalenderen for å gjøre hans fritidsinteresse, som er biavler, noe som har ført til mange stikk, sier han.

Imidlertid understreker han senere at arbeidet er verdt det, da det handler om å hjelpe en familie i nød.

"Jeg liker jobben min fordi det får meg til å føle at jeg gjør en forskjell."

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.