Ren idioti: Luksusbil for 2,5 millioner brukt som grill

08/06/2022 08:43

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bilentusiaster i Kina har ødelagt en Lamborghini til en verdi av 2,5 millioner etter å ha prøvd å grille kjøtt på den.

Her er noen gode råd: Hvis du er heldig nok til å være i besittelse av en bil verdt flere millioner, ikke bruk den som grill.

Det er absolutt ikke råd du noen gang vil trenge. Både fordi få mennesker kaster så store mengder penger på en bil, og da fordi enda færre sannsynligvis ville få den tvilsomme ideen om å bruke bilen til å tilberede mat.

Det var imidlertid akkurat ideen om at en gruppe kinesiske bilentusiaster kom seg selv, raskt etterfulgt av hva man bare kan anta å være overveldende store følelser av anger.

Få mennesker ville grillet kjøtt med bilen sin, men hvis du måtte, ville en Lamborghini være den mest stilige måten å gjøre det på. En gruppe bilentusiaster bestemte seg for å bruke Lamborghini Aventador til å tilberede måltidet, men det gikk ikke etter planen - det skriver Unilad.

En video sirkulerer for tiden på sosiale medier, og i den blir en gruppe mennesker sett prøver å varme kjøtt over utkastelsen av million Lamborghini. Flammene som forlater eksosen er absolutt nok til å lage mat noe stykke kjøtt, men like greit, det skal vise seg å ikke være.

I noen sekunder ser flammene fra eksosen ut til å grille kjøttet. Situasjonen endrer seg imidlertid raskt når en sky av røyk bryter ut fra motoren, og den bisarre luksuriøse grillen endres om en time til en utrolig feil.

Nøyaktig hva som gikk galt, rapporterer historien ingenting om, men det har blitt antydet at bilen tilsynelatende brøt sammen på grunn av den kraftige V-12-motoren og hvordan kjølevæsken i den dyre bilen fungerer.

Selvfølgelig, for å varme kjøttet, bør bilen slås på, og samtidig kjøre inn i tomt utstyr, er problemet bare at dette over lang tid kan forårsake mye press på kjølevæskemekanismene. Til slutt ser det ut til at trykket bygget seg opp, og kjølevæsketanken sprakk og begynte å avgi røyk.

Denne teorien ville også forklare hvorfor blodrød kjølevæske som strømmet ut over gulvet, som mange bemerket, fikk det til å se ut som om bilen blødde. Til tross for de dramatiske bildene tror imidlertid mange brukere av sosiale medier ikke at bilen er helt skadet, men ved hjelp av relativt enkle reparasjoner vil de igjen kunne kjøre - billig, men det er ikke å fikse en Lamborghini.

Ikke bare er bilen som utgangspunkt priset til godt over 2,5 millioner kroner, den kan i Kina, på grunn av skatter på kjøretøy med høye utslipp, koste opptil 7 millioner kroner.

På baksiden av denne høye prisen har noen kommentatorer kritisert eierne og beskyldt dem for hendelsen:

– Hvis han ikke forstår hva den gjør med bilen, bør han ikke ha den. Noe av det verste du kan gjøre er å kjøre bilen din inn i tomt utstyr gjentatte ganger. Det er ikke designet for det, spesielt en Lambo, sa en seer.

Så kult en ide som det kan ha virket for bileieren, er det sannsynligvis en noe mer effektiv, og ikke minst billig idé, å investere i en grill i stedet for en million dollar bil hvis du vil steke kjøtt.