Restaurant med kraftig anbefaling til foreldre: – La deres uforskammede barn bli igjen hjemme

05/08/2021 10:08

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Eierne av den italienske pizzarestauranten Bagà ble så lei av barn som løp og bråkte i restauranten, at de til slutt satte opp et skilt som oppfordret foreldre til å la deres uoppdragne barn bli igjen hjemme. Skiltet har vekket oppsikt verden rundt.

«Hør her, alle foreldre: La deres uforskammede barn bli igjen hjemme, forsøk å oppdra dem, hvis det ikke er mulig, bytt pizzeria eller bli hjemme», står det på skiltet utenfor restauranten Bagà i Villa di Tirano nord i Italia.

Ifølge Uppskattat, er det Gabriele Berbenni (24) og kjæresten hans Sabrina som driver og eier pizzarestauranten. Det sier de til den italienske avisen Milano Cronaca, de sier at restauranten ofte ble forvandlet til en lekeplass, til irritasjon både for dem selv og for mange av de andre gjestene.

Foto: Facebook

 

Ble så lei

Gabriele forteller at han ble så lei av barn som løp rundt, lekte gjemsel ved toalettene, skrek og stod på stolene. Alt dette mens foreldrene ikke sa noen ting til barna deres.

Sabrina forteller også at hun flere ganger fikk kjeft av foreldrene når hun sa ifra og ba dem passe på barna sine. Til slutt fikk paret nok, og bestemte seg for å sette opp skiltet.

Reaksjoner fra hele verden

Etter at de har satt opp skiltet, har kjæresteparet fått reaksjoner fra folk over hele verden. Noen syns skiltet er helt på sin plass, mens andre syns det ikke passer seg for en restaurant å kommunisere på den måten til kundene sine.

Men Gabriele og Sabrina tar det hele helt med ro. Gabriele sier at de var villige til å miste en del kunder for å få beholde de kundene som ønsket å spise på en rolig og fredfull resturant.

Paret understreker at de ikke har forbud mot alle barn. De tar gjerne imot barn som har foreldre som har og kan oppdra dem.

Hva syntes du om skiltet til restauranten?