Rik familie på jakt etter par for ekte drømmejobb: 750,000 kroner i året for å bo i ferieparadis

15/05/2021 12:35

Emma Sletta

Utland
Hvis du elsker sol, tropiske strender og ganske respektabel lønnsslipp, er denne jobben garantert noe for deg.

Det er ikke ofte det skjer, men noen ganger kommer du over et stillingsinnlegg som er nesten for godt til ikke å søke. Og dette innlegget fra en ekstremt velstående familie kan godt være en av dem.

En veldig rik familie har nylig publisert et stillingsinnlegg som ikke bare tilbyr ganske utmerket lønnsslipp, men også tilbyr muligheten til å nyte ferieparadis uten like, tre forskjellige steder i verden.

Familien bak oppføringen er ganske velstående, som sagt, og har derfor ikke mindre enn tre boliger, med tilknyttede store områder i Napoli, Florida og Bahamas - og de ansatte vil sikkert bli bedt om å jobbe alle tre stedene - uniladskriver.

Som utgangspunkt handler stillingsannonsen om familiens private øy på Bahamas, hvor de leter etter ansatte som kan opprettholde øya og hjemmet når familien ikke er til stede.

Som sådan er det ingen spesielle krav til andre jobbsøkere enn et bestemt, og litt sære krav - familien leter etter et par som sammen kan gjøre jobben.

Jobben vil kreve at paret er villige til å jobbe på tvers av de mange hjemmene som er basert i henholdsvis Napoli, Florida og Bahamas. Så uansett hvor du blir sendt, vil du være i eksotiske omgivelser. Og ikke minst har muligheten til å reise mye mer enn det som ellers er umiddelbart mulig for øyeblikket.

I løpet av det siste året og koronakrisen har familien tilbrakt mesteparten av tiden på den private øya på Bahamas, men med færre restriksjoner etter hvert som verden åpner seg mer, forventer familien å bruke mer av alle tre stedene.

I tillegg til den utmerkede lønnen og muligheten til å holde seg under sørsolen, bringer jobben også med seg mange fordeler. Ansatte vil få mulighet til å holde seg gratis uansett hvor de ender opp, men familien vil også sørge for at de nye medarbeiderne er i form og sunne.

Avhengig av kvalifikasjoner, vil de utvalgte søkerne bli betalt mellom $ 100,000- $ 120,000 XNUMX i året avhengig av erfaring, med helsetjenester og tannhelsetjenester og en arbeidsbil, selv og gratis som en del av avtalen.

Lucy Challenger, grunnleggeren av polo &tweed-plattformen der stillingsannonsen ble delt, sa: "Dette er virkelig en en gang i livet stilling. Så mye at klienten glisende fortalte meg at han ble fristet til å søke på jobben selv, sier han.

Hun la til: "Unødvendig å si at vi har blitt oversvømmet av svar siden jobben gikk live på nettstedet vårt i løpet av helgen. Vi har imidlertid ennå ikke laget en kort liste, så vi vil oppfordre interesserte par til å sende CV-ene sine umiddelbart,"

Jobben ble publisert 28. april, og rekruttereren er allerede oversvømmet med søknader. Men intervjuer blir allerede gjennomført - så hvis det høres ut som jobben for deg og du vil finne ut mer, klikk her.  

Selvfølgelig bør du være i besittelse av en kjæreste, som selvfølgelig også må være med på ideen, men i underkant av en million dollar i løpet av et år på Bahamas, Florida eller Napoli, høres ut som noe for de fleste.