Romantisk gåtur på stranden forvandlet seg til et ekkelt mareritt: Føttene til kjærestepar angrepet

Foto: Privat

En romantisk gåtur på stranden utviklet seg dramatisk for et ungt kanadisk kjærestepar som nå advarer andre om faren.

Et ungt kjærestepars romantiske reise til den Den Dominikanske Republikk forvandlet seg til et sant mareritt da en hyggelig gåtur på stranden første til voldsom kløe på føttene deres.

Les også

Bilde av hunds poter vekker oppsikt: 'Jeg blir helt dårlig'

Da Katie Stephens (22) og Eddie Zytner (25) fra Ontario kom hjem fra den fine utflukten på stranden, begynte det å klø voldsomt på føttene deres, skriver New York Post

Det unge paret hadde trasket gjennom sanden på stranden uten sko på seg, og den ubehagelige kløen viste seg å være parasitter under huden på føttene.Men det fant de først ut av etter flere undersøkelser på sykehuset.

I starten trodde paret at det var harmløse insektbitt, men etter de kom hjem til Canada 18. januar, bemerket Eddie Zytner seg at føttene hans var hovne og at det var så blemmer på tærne hans.

Og det ble bare verre ettersom dagene gikk.

Foto: Privat

Foto: Privat

To forskjellige leger var i tvil om hva som forårsaket hevelsen og blemmene, men en tredje lege gjenkjente symptomene fra en lignende sak hvor en pasient hadde vært i Thailand og blitt angrepet av parasitter under huden. 

Katie Stephens og Eddie Zytner hadde blitt angrepet av en hageorm på stranden - en parasitt som lever i et varmt og fuktig klima og finnes utbredt i tropiske og subtropiske områder - og måtte få medisinsk behandling for å komme de uvelkomne beboerne i føttene til livs.

De har valgt å dele historien deres på Facebook for å advare andre reisende i tropeland og gjøre dem oppmerksomme på symptomene. 

Foto: Privat

- Vi ønsker at flere leger blir klar over hva det er og hva de skal se etter, da de krevde flere sykehusbesøk før det ble oppdaget på oss, sier Eddie Zytner. 

Han forteller at føttene hans ser litt bedre ut dag for dag, og at parets neste skritt er å besøke en spesialist som kan fortelle hvordan paret kan utbrede skaden på huden de ekle parasittene har forårsaket.

Mor gikk i panikk da hun oppdaget at morsmelken var rosa: Så gikk sannheten opp for henne.

Les også

Mann ble lei av folk som parkerte i oppkjørselen: så tok han saken i egne hender