Sarah fotograferte sin 5-årige datter i skogen - så oppdaget hun hva som lå rett bak henne

09/03/2018 11:00

Anniken Hauge

Utland
En tur i skogen en tidlig morgen utviklet seg dramatisk for en mor og datter.

Da 35-årige Sarah Hair og datteren hennes Amaya på 5 år dro på skogstur i nærheten av huset dere i Dover i England, var det meningen at det skulle være en hyggelig utflukt i naturen.

Men skogsturen ble alt annet enn fin, da mor og datter plutselig oppdaget noe som lignet en haug med søppel i stien.  Det skriver Kent Live

Mens Sarah Hair tok et bilde av datteren sin på tur, fikk Amaya plutselig øye på en slags pose som lå i nærheten.

Det var da mor og datter stoppet opp for å ta dette bilde at gjorde det uhyggelige funnet.

Den femårige jenta penkte på den, og da moren og datteren så nærmere etter fikk de seg et utrolig ubehagelig og ekkelt syn.

- Jeg ved ikke helt hvorfor vi så på den, men vi så noe som var brent, sier Sarah Hair til Kent Live.

- Vi fant en pinne og pirket litt og så noe som lignet på et dyr. Det var på størrelse med en katt eller en stor kanin. Jeg ved ikke hvor lenge den hadde ligget der, det klarte jeg ikke å se. Men det var ikke tegn på mark eller noe, det var bare brennmerker. 

Sarah Hair forteller dessuten at det forkullede dyret fortsatt hadde pels noen steder på kroppen, men at det manglet hode.

Moren bestemte seg for å gå på skogstur med datteren sin tidlig om morgenen, fordi hun hadde hørt at det hadde vært en brann der kvelden før. Hun ville derfor inn og ta bilder av skadene.

Men det var ingen spor etter brannen. Bare det forbrente og døde dyret i posen med kull.

Det forpinte og brente dyret i kullposen.

Dyret hadde blitt haslhugget og brent til døde.

Sarah Hair trodde først at noen hadde prøvd å kremere kjæledyret sitt - uten hell - men da hun delte bildene av det ukjente dyret på nettet, var folk helt overbeviste om at det var snakk om dyremishandling.

Det fikk moren til å ringe til politiet som deretter kontaktet dyrevernet. De rykket ut for å ta seg av posen med dyret. 

- Noen har tydeligvis gjort dette med overlegg siden de har skaffet seg en pose med kull. Det er helt forferdelig, sier  Sarah Hair til Kent Live og tilføyer at datteren hennes har det fint tross det ekle funnet i skogen.