Sarah ga ofte mat til sin hyggelige nabo på 77 år, så oppdaget hun hans grusomme hemmelighet.

23/02/2022 09:06

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Sarah hadde ofte sosialisert seg med sin 77 år gamle nabo, men plutselig fant hun ut av hans grusomme hemmelighet.

32 år gamle Sarah Sands hadde et fint forhold til sin eldre nabo som var 77 år gammel. Hun besøkte ham ofte med hjemmelagde måltider og snakket med ham om løs og fast.

En dag innså hun imidlertid at den "hyggelige" mannen hadde blitt dømt flere ganger for pedofili og voldelige overgrep mot unge gutter.

Naboen, Mike Pleasted, som hadde tatt navneendring fra Robin Moult, ble dømt for mer enn 24 tilfeller av seksuelle overgrep og ble deretter løslatt på grunn av mistanke om ytterligere misbruk av to unge gutter.

Dommer fra ni måneder til seks år var sonet for lovbrudd begått mellom 1970 og 1991.

Blant dem som ikke visste det, var han imidlertid kjent som en gammel, hyggelig mann som drev en martiansk butikk i umiddelbar nærhet fra sitt hjem øst i London.

Åpenbaringen fikk den til å klikke for Sarah Sands.

I november 2014 drakk hun en flaske konjakk og tok med seg en lang kniv på sitt siste besøk hos naboen.

Faktisk ønsket hun bare å overtale mannen til å tilstå overgrepene mot de to guttene, som begge var under 13 år, slik at de kunne unngå å sitte i retten med ham, fortalte Sarah gråtende i retten.

Men møtet utviklet seg, og hun endte opp med å knivstikke Mike Pleasted åtte ganger, så han blødde i hjel.

" Hvem huser også en jævla pedofil i en slik eiendom, seriøst? Han er faen meg ufarlig nå, ikke sant?», sa Sarah på tidspunktet for rettssaken, ifølge Guardian.

Sarah overga seg til politiet bare timer etter angrepet, som hun angret kort tid etterpå:

"Jeg var redd. Det var ikke slik det skulle ha endt. Han skulle høre på meg, sier kvinnen.

En jury besluttet at hun ikke skulle dømmes for drap, men i stedet for drap.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.