Sarah kunngjorde sin egen død på Instagram: Selv mannen hennes ble overrasket

03/07/2024 07:00

Emma

Utland
Foto: Privat
En kvinne overrasket alle - til og med mannen hennes - da hun kunngjorde sin egen død på sine sosiale medier.

1. juni delte Sarah Mandel et innlegg på sosiale medier som ikke bare rørte - men også overrasket - alle rundt henne.

«Hvis du leser disse ordene akkurat nå, er jeg død», var introduksjonen til det gripende videoinnlegget, som hun delte på både Instagram og TikTok.

Sarahs kjære ble helt blåst bort av den rørende videoen. For selv om de visste at Sarah var døende, hadde de ingen anelse om at hun hadde intensjoner om å kunngjøre sin egen død på denne måten.

Det sier ektemannen Derek Rodenhausen i et intervju med People.

Her forteller Derek at han valgte å sjekke sosiale medier for å se om noen hadde sendt hilsener til ham og kona, som hadde dødd av kreft kort tid før – noen uker før hun kunne ha fylt 43 år.

Foto: Privat

Og det var i den forbindelse han oppdaget at hans kjære Sarah selv hadde delt et rørende innlegg der hun snakket om sin egen død - og samtidig hyllet ham og parets barn.

– Jeg var helt i sjokk, sier Derek.

I det rørende innlegget, som Sarah delte kort tid etter dødsfallet, fortsetter hun:

– Jeg skrev denne meldingen samme uke som jeg fikk beskjed om at jeg bare hadde uker og måneder igjen å leve.

"For bare et år siden hadde jeg aldri i mitt liv forestilt meg at jeg ville ønske at min død skulle bli annonsert på sosiale medier. Men livet er uforutsigbart og fullt av overraskelser," skriver Sarah.

I innlegget hyller hun også Derek og parets døtre, Sophie og Siena:

– Jeg skriver det her, og hvis jeg kunne, ville jeg skrevet det overalt. Sophie og Siena, jeg elsker deg og jeg er så stolt av deg. Jeg er på et sted som strekker seg utover uendeligheten. Det er så mye, jeg elsker dere.

Det var i 2017 – da Sarah var gravid med Siena – at hun ble diagnostisert med brystkreft. Hun fikk cellegift og stråling og hadde ingen symptomer før i 2021, da hun plutselig begynte å få hodepine.

En undersøkelse viste at kreften nå hadde spredt seg til hjernen hennes. Senere ga legene henne den knusende beskjeden om at hun var dødssyk.

I april 2023 satt Sarah memoar, "Little Earthquakes: A Memoir".

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.