Se bildet: Neseoperasjon gikk fryktelig galt

23/11/2021 09:26

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En kvinne mistet begge beina etter at en neseoperasjon gikk fryktelig galt.

En ung kvinne drømte om en ny og penere nese.

I stedet endte drømmen i et forferdelig mareritt for kvinnen.

25 år gamle Sevinc Ceklik måtte få begge beina amputert etter at hun utviklet en blodforgiftning i kjølvannet av nese operasjonen.

Det skriver australske medier.

Den unge kvinnen ble operert på en privatklinikk i tyrkiske Istanbul tilbake i mai 2014. Operasjonen gikk tilsynelatende som den skulle, og hun ble utskrevet.

Men kort tid etter utviklet Sevinc Ceklik feber. Den private klinikken hevdet imidlertid at alt var som det skulle være og nektet å se henne - selv etter en uke da hun kom for å sjekke og fortsatt klaget over at hun følte seg uvel.

Tilstanden hennes ble gradvis verre og verre, og til slutt ble hun innlagt på et lokalt sykehus. Her fant legene ut at beina hennes begynte å bli mørkere – hun hadde lidd av blodforgiftning.

Legene så ikke noe annet alternativ enn å amputere beina for å redde livet hennes. Den livsendrende operasjonen fant sted i juni 2014 - en måned etter at den unge kvinnen hadde fått nesen opereret.

Artikkelen fortsetter under bildet

Privatfoto

Sevinc Ceklik har nå gått til søksmål mot klinikken og krever rundt 800.000 kroner i erstatning.

Ifølge australske medier vil saken trolig bli avgjort neste år.

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.