Se det ville bildet: Narkotika fikk en 53-åring til å se ut som en 80-åring

01/11/2021 13:03

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook/Shutterstock.com
Foto: Facebook/Shutterstock.com
En 53 år gammel kvinne er pågrepet for å ha solgt harde stoffer, men det er på grunn av hennes utseende at politioppslaget har fått så mye oppmerksomhet. Kvinners eget misbruk har fått henne til å se mye eldre ut.

Det skjer ofte at politiet i innlandet og utlandet legger ut innlegg på sosiale medier når de har klart å fange kriminelle. Dette var også tilfelle for Humberland Police i England da de klarte å få tak i 53 år gamle Lynley Graham, som de hadde ønsket på grunn av narkotikasalg.

Politiet la ut et innlegg på Facebook der de skrev at de hadde tatt den 53 år gamle kvinnen, og at hun skulle i fengsel i 18 måneder for å ha solgt heroin og kokain.

Innlegget så umiddelbart ut som et som bare ville falle inn med alle de andre innleggene, så politiet forventet sannsynligvis ikke at det plutselig skulle strømme inn med kommentarer.

Det var uansett tilfelle, men det handlet ikke så mye om forbrytelsen, men mer at Lynley Graham så ut til å være mye eldre enn hennes alder av 53 år, noe som skyldes hennes år med narkotikamisbruk.

Innlegget har derfor blitt delt flere ganger, og det brukes nå som en advarsel til andre mennesker om hva som kan skje med kroppen hvis du velger å ta stoff.

"Min søster på 76 år ser yngre ut!"

På politiinnlegg som allerede har fått mer enn 500 kommentarer, handler de fleste om hvordan kvinnen ikke ser ut som en 53-åring i det hele tatt. Folket holder ikke tilbake i det hele tatt med sine kommentarer, med en kvinne som skriver at hun og søsteren ser yngre ut enn den som ble arrestert.

«53?? Stoffene har vært harde mot henne. Jeg er nesten 66 år og søsteren min er 76 år, men vi ser begge yngre ut enn henne,» sa kvinnen på Facebook.

En annen person sympatiserer med kvinnen, som hun mener trenger hjelp, men samtidig mener hun også at disse bildene bør vises til alle slags unge tenåringer som har en narkotikaavhengighet slik at de kan se hva konsekvensene av misbruk kan føre til.

– Hun trenger kanskje hjelp, men dette er et bilde som skal vises til tenåringsavhengige for å hindre dem i å bruke narkotika. Hun ser ut som hun er 80 år, så det viser hva stoff kan gjøre med deg, sier hun.

Hva kokain kan gjøre med kroppen

Hvis du for eksempel har misbruk av kokain, er det ikke bare utseendet som kan påvirkes. Det kan også forårsake mer permanent skade på kroppen.

Ofte har du økt risiko for hjerneslag, redusert oppmerksomhet, umettelig sult, søvnløshet og sløvhet. I tillegg kan du få rennende nese, begynne å kutte tenner, sår hals, hoste opp blod fra lungene, astma, brystsmerter, kortpustethet og økt risiko for blodpropp.

 

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.