Seksåring gjør fantastisk funn i en pose potetgull

13/04/2021 12:58

Emma

Utland
Den svært unge gutten gjorde mye oppdagelse da han så ned på bunnen av en pose med "Flamin" Hot Cheetos".

I Danmark, som du vet, har du måttet leve med et hav av corona restriksjoner. Folk har håndtert dette annerledes, og det kan være at du har spist litt for mange chips hvis du er blant dem som har jobbet hjemmefra.

Og chips er noe som en seks år gammel gutt fra delstaten Montana elsker. Men han ble blåst bakover, som gjorde sin far, som de begge sto og så på hva som gjemte seg på bunnen av posen, som ellers var fylt med den populære oster eieren "Cheetos".

Det er selvfølgelig noe som har passert selskapet bak sjetongene, og de kaller det problematisk.

Bow Horn Weasel, faren til seksåringen, fortalte TMZat sønnen spiste potetgullene sine da han kunne se noe som ikke hørte hjemme på bunnen.

De plukket den opp og så på det, og de fant snart ut at de sto med et lite prosjektil i hånden, som også hadde blitt pakket inn i det røde krydderet.

Han sier også at de hadde kjøpt posen da de handlet på sitt lokale supermarked.

Weasel valgte umiddelbart å nå ut til selskapet på Facebook, og han valgte også å sende dem en e-post. Dette er fordi han ønsket å advare om at de hadde funnet et prosjektil i vesken.

NY Post har vært i dialog med selskapet bak "Cheetos", og de sier at de alltid gjør sitt beste for å sikre kvalitet så vel som sikkerhet rundt sine produkter.

– Denne situasjonen er svært uvanlig og svært problematisk, og derfor har vi allerede startet en undersøkelse for å identifisere feilen. Vi setter pris på Mr. Weasels forespørsel, og vi fortsetter å jobbe med denne situasjonen, sier selskapet.

Weasel, som ikke ønsker kompensasjon, ønsker bare å trekke oppmerksomhet til sine funn. Fordi han ikke vil at det skal skje med noen andre.