Sendt fra himmelen: Død kvinne gir rørende julegave til sin familie

06/09/2020 20:11

Emma

Utland
Brenda Schmitz døde av kreft for to år siden, nå i et brev har hun sendt en fantastisk gave av kjærlighet til familien og hennes manns nye kone.

Gjennom et jule-ønskeprogram på den lokale radiostasjonen har Brenda Schmitz tatt kontakt med familien sin og gitt dem en fantastisk julegave, selv om det er to år siden hun døde av kreft.

Kvinnen fra Iowa, som  døde av eggstokkreft, etterlot sin mann David og fire sønner ødelagt av sorg.

Kort tid før sin død ga Brenda et brev til en ikke navngitt venn. Vennen ble bedt om å levere brevet til radiostasjonen etter at David hadde forelsket seg igjen og hadde funnet en kvinne som også ville elske hennes barn.

To år etter Brendas død forlovet David seg med en kvinne ved navn Jane, så da var det på tide å åpne brevet.

«Vi har holdt jule-ønskeprogrammet i 20 år. Men vi har aldri fått et slikt ønske,» sier leder for radiostasjonen Scotte Allen, ifølge Des Moines Register.

Enkemannen ble intetanende invitert inn i studioet, hvor brevet fra Brenda ble lest opp.

Det hørtes sånn her ut:

"David er en fantastisk ektemann og far. Jeg vet at alt dette er ekstremt vanskelig for ham. Han er alene om å ta de beste avgjørelsene for familien min og til slutt finne en omsorgsfull, medfølende og kjærlig kvinne som kan hjelpe til med å ta vare på guttene. Hun må være en utrolig kvinne (jeg skulle ønske jeg kunne ha møtt kjæresten din) for å ta på seg oppgaven til en stor utvidet familie med urokkelig kjærlighet og hengivenhet og et stort hjerte."

"Vi har fire gutter Carter, Josh, Justin og min lille Max. Max er den yngste på to år."

"Jeg ble diagnostisert rett etter hans første bursdag. Ingen barn så unge som Max bør miste sin mor, og det bringer tårer i øynene mine å tenke på det nå. Jeg kommer til å savne å se ham og guttene vokse opp til fine menn. Jeg stoler på at David vil prøve å hindre Max i å glemme meg. Han er en så energisk, intelligent og vakker gutt."

"Jeg skriver dette fordi jeg har et ønske til David og guttene, og kvinnen og hennes familie hvis hun har barn også. Jeg vil at de skal vite at jeg elsker dem veldig høyt, og jeg håper de alltid vil føle seg trygge i en verden av smerte."

"Jeg håper at med en liten handling vil du hjelpe meg å forandre deres liv for alltid, og slik at de vet at jeg alltid er med dem."

Mens brevet ble lest opp, strømmet tårene nedover kinnene til både programlederen og David. Enkemannen var imidlertid ikke overrasket over at hans kone hadde etterlatt seg en slik gave.

Siden hennes død har familien møtt flere tegn på at Brenda fortsatt er med dem.

Den avdøde kvinnen hadde tre ønsker:

1: En dag eller helg med å skjemme bort Davids nye kjærlighet. "Hun fortjener det. Få henne til å smile og la henne føle at jeg virkelig setter pris på hennes innsats," skrev Brenda.

2: En magisk tur for hele familien, hvor de kan skape minner som de alltid vil ta med seg.

3: En kveld med drinker, mat og moro for leger og sykepleiere som tok vare på Brenda under sykdommen.

Med hjelp av sponsorer klarte radiostasjonen å oppfylle alle den avdøde kvinnens ønsker for familien, som får en tur til Disney World med alt betalt.

Hør det fullverdige brevet fra Brenda Schmitz og se både Davids og vertenes reaksjon i videoen nedenfor:

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.