Servitør får en upassende beskjed fra en sjalu kunde: Her er hennes perfekte svar

12/08/2021 09:58

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En sjalu restaurantgjest nektet å gi tips fordi hun trodde kelneren hadde flørtet med mannen hennes.

I stedet la hun igjen en skitten melding på kvitteringen for servitør Jessica Morris, skriver someecards.com.

Den hardtarbeidende kelneren var så sjokkert over den slemme hilsenen, og hun har bestemt seg for å forklare hva som egentlig skjedde den dagen.

Her er kvitteringen den misfornøyde kunden skrev på.

Jessica Morris forklarer at hun har valgt å svare kvinnen fordi hun synes hendelsen er hysterisk og støtende.

– Det var et bord på fire. To par. Et par fortalte meg at de var på bryllupsreise, og jeg svarte 'å, jeg giftet meg i forrige måned, gratulerer'. Jeg antar at de hørte meg, og vi gikk videre til bestillingene."

Morris sier at hun alltid er åpen og imøtekommende ved bordene. Hun viser sin personlighet - fordi man må være snill for å tjene penger som servitør i USA, hvor det meste av lønnen din består av tips.

"Hun spør meg hva jeg heter. Jeg svarte 'Jessica' og hun svarer: 'Vi liker egentlig ikke det navnet. Kan vi kalle deg Jess' Jeg ler og svarer at hun kan kalle meg hva hun vil. "Jeg vil til og med svare på drittsekk." Mannen ler og kaller meg det resten av kvelden.

"Jeg antok at alt var bra fordi de lo og hadde det gøy."

Da hun kom tilbake til bordet senere på kvelden for å rydde og hente tipsene sine, var det bare en håndskrevet hilsen på kvitteringen hvor det sto  ‘Han er mannen min, finn din egen. Lykke til.’

"Jeg synes du skal vite at kelneren i den andre enden av resturanten, som jeg fortsatte å oppsøke i løpet av kvelden, ER MANNEN MIN."

"MIN MANN ville aldri la meg føle meg så usikker at jeg ville føle behovet for å skrive et så forferdelig budskap til en kelner. Her er noen råd til deg fra meg; dine usikkerheter som kvinne er hjerteskjærende. Ha litt selvtillit og selvtillit i forholdet ditt slik at du ikke trenger å nedverdige noen andre for å hvie deg selv opp. Spesielt ikke en servitør som lever på tipspenger og trenger det for å hjelpe mannen sin med å betale regninger.

"PS. Mannen min sier at du gjerne må sitte i avdelingen hans neste gang, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at mannen din flørter med kelneren."

Det er tydelig fra bildet at Jessica Morris har på seg gifteringen sin, noe som gjør den kvinnelige gjestens reaksjon på kvelden enda mer uforståelig.