Sikkerhetspersonell i sjokk: Kan du gjette hva kvinne hadde i flybagasjen?

20/01/2024 12:00

Sofie

Utland
Foto: Screenshot, @tsa / Instagram
Foto: Screenshot, @tsa / Instagram
Hvordan bortforklarer du den situasjonen?

Sikkerhetspersonellet, TSA, ved Tampa International Airport i Florida, USA, sto overfor en uvanlig situasjon under rutinemessig skanning av passasjerenes håndbagasje.

Oppdagelsen deres inkluderte en seks fot lang kongeboa som svirret på røntgenskjermen som ble brukt som standard på flyplasser rundt om i verden.

Personalet ble noe overrasket da de plutselig observerte slangen på skjermen under røntgenkontrollen.

Kort tid etter delte TSA sitt bemerkelsesverdige funn i en kort video på Instagram, og åpnet på humoristisk vis innlegget med ordene "Det er en farlig nuddel i kofferten ..."

Røntgenbildet viste den imponerende slangen i øvre høyre hjørne, sammen med vanlige gjenstander som sko og en bærbar datamaskin.

Passasjerens forsøk på å forklare til TSA gjorde ikke situasjonen mer forståelig, da hun hevdet at slangen ga henne følelsesmessig støtte og derfor var avgjørende for henne under reisen.

Ifølge TSA-talskvinne Lisa Farbstein, som kommenterte på Twitter, ble den uvanlige bagasjen båret av passasjeren av følelsesmessige årsaker. Den gule kongeboaen hadde også et navn: Bartolomeus.

"Våre tjenestemenn på Tampa International Airport syntes ikke dette var veldig morsomt!" la TSA humoristisk til i sitt Instagram-innlegg.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.