Sir Richard Branson i voldsulykke: «Hoften min skal ikke se slik ut»

12/11/2021 08:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sir Richard Branson var bekymret for at noe vokste fra hoften hans, etter å ha sett en stor klump etter hans forferdelige krasj.

Sir Richard Brason, som grunnla Virgin Group og Virgin Atlantic, var ute og syklet da han falt og slo seg noe så voldsomt.

Milliardæren hadde imidlertid energi til å ta bilder av skadene sine, inkludert et bilde som viste hoften hans, hvor du nesten skulle tro at en ny hofte vokste.

Fallet skjedde under sykkelarrangementet for veldedighet, som fant sted på De britiske jomfruøyene.

"Jeg er på bedringens vei etter sykkelulykken min. Heldigvis har vi det bra, men med noen store bulker og blåmerker», skrev han.

Foto: Instagram

Branson sier videre, etter å ha delt et blogginnlegg på sin hjemmeside, at bruken av sykkelhjelm reddet ham fra langt mer alvorlige skader.

«Jeg prøvde å trekke begge bremsene mine, men de reagerte ikke. Jeg kjørte raskere og raskere, og alternativene mine var å falle ned fra en klippe, bli truffet av en bil eller kjøre inn i sykkelpartneren min. Jeg ropte til partneren min Felix at bremsene ikke fungerte, men han kunne ikke komme seg ut av veien - så vi krasjet», skriver han.

Han skriver da at de begge falt av syklene og smalt inn i betongen, og derfor mener han at bruken av sykkelhjelmen har reddet livene deres.

«Jeg håpet at jeg ikke hadde brukket ryggen eller lammet meg selv. Men sakte kunne jeg bevege meg mer og mer."

Foto: Instagram

I en video delt i et innlegg på Instagram har Stellmaszek fortalt sin versjon av ulykken.

– Vi måtte roe ned ganske hardt. Richard sa at bremsene hans sviktet, men det neste jeg husker er at vi begge krasjer.

Branson legger til i innlegget sitt:

"Takk til teamet som hjalp oss. Jeg har noen dårlige sår og blåmerker, en ekstraordinær klump på hoften og problemer med beinet mitt. Det kunne imidlertid ha endt mye verre.