Sjokk etter kjøp i Aldi: Fikk langt mer enn hun betalte for

15/10/2020 23:50

Emma

Utland
En mor fikk mye mer med på kjøpet i Aldi.

Da kvinnen en dag kjøpte en pakke med klesklips på supermarkedet Aldi, avslørte ingenting først at pakken inneholdt mer enn bare klesklips. Da hun åpnet pakken og tok ut klemmene, så hun en melding skrevet på papp av pakken. Det skriver Daily Star.

Det sa et navn og annen informasjon som trengs for å kontakte en innsatt i fengselet. Sammen med informasjonen var teksten "skrive til meg".

Klesklemmene var tilsynelatende pakket av en innsatt som ville ha en pennevenn.

Den innsatte sitter i fengselet Mobilong fengsel i det sørlige Australia, nær byen Murray Bridge. Fengselet har bare mannlige innsatte og har plass til 327 innsatte.

Det er gunstig for innsatte å skrive brev

Den australske kvinnen ble litt forbauset over skjulemeldingen og delte umiddelbart et bilde av den på Facebook. Hun spurte i samme vene om flere hadde opplevd å motta en slik melding. Kommentarer på innlegget strømmet inn - men ingen andre rapporterte umiddelbart å motta den skjulte meldingen.

 

«Han har tusenvis av pennevenner innen slutten av dagen», skrev en til innlegget.

"Er klemmene pakket av fanger?" Skrev noen andre for innlegget.

Den australske fengselstjenesten sier det er gunstig for innsatte å skrive brev. De oppfordrer derfor innsatte til å opprettholde sin kontakt med venner og familie mens de er inne - både på telefon, brev og på besøk. Men de oppfordrer ikke innsatte til å få pennevenner med kreative ideer.

Grunnen til at regelmessig kontakt med folk utenfor fengselet er bra for innsatte er at de lettere holder seg på høyre side av loven når de kommer ut igjen - akkurat som de generelt presterer bedre når de blir løslatt.

I tillegg vil myndighetene sørge for at en slik hendelse ikke skjer igjen. De er stolte av samarbeidet mellom de innsatte og selskapet Hegs Pegs, som står bak klesklemmene som den innsatte pakket.