Sjokk over populært McDonald's-produkt: Inneholder denne ingrediensen

15/11/2023 21:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fansen er målløse over oppdagelsen.

Flere tusen lyttere lærte nylig på et radioprogram i Melbourne, Australia at hovedsmaken i en av de mest ikoniske snackmenyene til kjeden besto av en frukt. Dette skriver mediet Daily Mail.

Avsløringen skjedde under programmet der programlederne satt og delte en snackmeny bestående av kyllingnuggets og sweet ‘n’ sour saus.

Da verten ble bedt om å beskrive hvordan sausen smakte, svarte han muntert at den smakte «søtt» og «surt», hvoretter medverten hans avslørte at den primære smaken i sausen var aprikos.

En åpenbaring som ikke falt i god jord hos den stakkars verten. "Jeg hater aprikoser... jeg kan smake aprikosene nå," sa han og kastet den halvspiste nuggeten.

Medverten hans lo og ba om unnskyldning hvis hun nå hadde kommet for å ødelegge favorittmatbiten hans. Han svarte at han for fremtiden ikke ville vite ingrediensene til det han puttet i munnen.

Og det ser ut til at han ikke er den eneste som er sjokkert over aprikoselementet i den populære sausen. Flere lyttere av programmet har siden delt radioklippet og delt sine syn på sausen på TikTok.

"Gud, mamma pleide alltid å lage aprikosmarinert kylling," skrev en.

"Aprikos passer så bra med kylling, det gir så mye mening." Flere hevder å ha kjent aprikossmaken i mange år.

"Hvordan kan folk ikke være klar over det?" er det noen som spør.

En annen skriver; "Sweet 'n' sour er bare aprikossyltetøy med lett eddik."

De andre ingrediensene i sweet 'n' sour inkluderer ferskenpuré, salt, hvitløkspulver, tørket chili, løkpulver, karamellfarge og paprikaekstrakt.