Sjokkerende: Daniel fant sin brud og far i sengen sammen på bryllupsnatten

04/03/2021 18:30

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En sønderknust brudgom ved navn Daniel har avslørt detaljer om det sjokkerende øyeblikket han fant sin brud og far i sengen sammen på bryllupsnatten.

Daniel, fra Sydney, har sagt at han ikke har snakket med verken sin daværende brud eller sin far siden den traumatiske opplevelsen for to år siden da han fant dem i sengen sammen på bryllupsnatten. Det er det de engelske mediene The Sun skriver.

Han har avslørt hvordan han på bryllupsnatten hadde gått tilbake til rommet sitt for å bli edru fordi han hadde blitt "for full" på seremonien etter talene.

The Sun rapporterer at han fortalte KIISFM radioduo Kyle og Jackie O: "Jeg gikk for å kaste blazeren min, men så så min kone med min far i sengen."

"Jeg drakk mye på bryllupsnatten min, så jeg tenkte jeg skulle trekke meg sammen litt og prøve å ikke gjøre narr av meg selv.

"Jeg visste ingenting, men jeg gikk tilbake til rommet og så det skje."

De to radiovertene spurte deretter Daniel hvordan han mistet oversikten over hvor hans nye kone hadde gått, som han innrømmet at han var "for full" etter å ha drukket med venner og familie, hvorfor han "ikke visste hva som foregår".

De to radioværtene. Privatfoto

Det som også var sjokkerende var at han var i stand til å avsløre at hans far hadde holdt en tale til resepsjonen som feiret det "lykkelige paret".

Forståelig nok sa Daniel at han ble traumatisert ved å finne sin far i sengen med sin nye kone.

"Selvfølgelig, etter at jeg så det skje, kunne jeg ikke stå utenfor alle gjestene, så jeg sendte min forlover ut for å sende alle hjem," sa Daniel.

Til vertene innrømmet han også at han mistenkte at hans kone hadde en affære med sin far i oppkjøringen til bryllupsdagen.

"Det skjedde tilsynelatende et par ganger," la han til.

Daniel, som nå er singel og skilt fra sin utro kone, har ikke snakket med sin far på to år.

"Jeg prøvde å finne ut hva som skjedde, men hva skal jeg si," sa Daniel.