Sjokkert mor: Fikk feil barn tilbake

13/11/2020 10:32

Emma

Utland
Nå ønsker moren å endre samværesordningen.

En mor er rasende etter at eksen hennes returnerte feil barn etter hans uke med barnet. Hun sier til mediet Reddit at hun er usikker på om hun er den som overreagerer - eller om det er greit at hun er gal. Det skriverMirror.  

Hun sier hun var midt i en telefonkonferanse da eksen kom for å levere sin felles sønn. Sønnen sov i bilsetet sitt, og faren satte ganske enkelt inn stolen mens moren fortsatte møtet. Omtrent 10 minutter senere begynte gutten å gråte, så hun løp bort til stolen.

Hennes 17 måneder gamle sønn har blå øyne, men det var et par grønne øyne som så opp på henne. Hun oppdaget umiddelbart at det ikke var hennes sønn som satt i stolen. Heldigvis var imidlertid barnet ikke helt ukjent for henne, og hun var i stand til raskt å finne ut hvor hennes egen sønn kan være.

Hennes eks, kalt Sean, har en annen sønn som bare er seks uker yngre enn den andre sønnen. Han har den andre sønnen med en kvinne som heter Lydia - han parer henne ikke lenger.

"Jeg fikk helt panikk. Jeg ringte umiddelbart Sean og ba ham komme med det rette barnet."

I sønnenes første leveår har mødrene hatt dem mesteparten av tiden - men etter at de bodde et år, har han hatt dem i en ordning hvor sønnene er en hel uke med ham og deretter en hel uke med sine respektive mødre.

Må få konsekvenser for ordningene for tilgang

Den rasende moren sier at eksen hennes alltid har ønsket å ha sønnene samtidig. Så han har begge barna i en uke, og etter det har en hel uke uten barn. Sean burde ha ønsket dette for at sønnene skulle knytte bånd. Men hun ønsker å endre det nå.

Hun (moren) tror ikke at Sean ønsker det for barna å nyte hverandre - men heller at han kan få en ukes "gratis" annenhver uke.

Hun tror han ikke kan fange.

Da hun ringte Sean, kom han ikke langt og snudde umiddelbart bilen rundt.

"Det var de verste ti minuttene av livet mitt. Han kom bare tilbake og smilte med sønnen min og sa med en rolig stemme at sønnen hans hadde det bra og at ingen skade hadde blitt gjort», skrev hun.

Moren fortsetter med å si at hun nå ønsker å endre ordningen slik at han har sønnene i sin tur. Sean er ikke enig i det og mener det er en enkel feil å gjøre. Han beklaget også det faktum at foreldrene hadde brakt feil barn hjem fra sykehuset da han ble født - og det hadde ikke vært noen andre søsken å ta feil av. Moren aksepterer imidlertid ikke dette.

Hun sier også på Reddit at det vil gjøre Seans liv vanskeligere hvis han har sønnene i sin tur - men at hun fortsatt ønsker at det skal endres.

'Sean vil ikke ha tid til seg selv hvis han har Lydias sønn i rette uker og min sønn i det merkelige. Han vil bli mye mer utmattet, og det vil få konsekvenser for hans inntekt som han ikke lenger kan jobbe ekstra annenhver uke." Hun skriver på mediet.