'Skal hentes i dag': Mor legger babyen ut for salg

01/12/2021 15:08

Emma

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Britiske Lucy Battle fra Burnley i England la ut et bilde av sin 7 måneder gamle sønn på den lokale facebookgruppen med bildeteksten «Need gone today».

En britisk mor la ved et uhell babyen sin ut for salg på Facebook med bildeteksten "Need gone today."

20 år gamle Lucy Battle fra Burnley, England, prøvde å gi bort sin gamle sofa gratis på en lokale facebookgruppe. På farten lastet hun imidlertid opp et bilde av sin 7 måneder gamle sønn Oscar sammen med bilder av sofaen.

Ved første øyekast så det ut som om hun prøvde å gi bort babyen sin så snart som mulig.

Lucy fortalte Leeds Live: «Jeg lastet på en eller annen måte opp feil bilde da jeg valgte bilder fra kamerarullen min, og dessverre var det av Oscar.»

Lucy forklarer at heldigvis fungerte det da en av meldingene hun fikk faktisk omhandlet hennes gamle sofa. Imidlertid skrev de fleste som kontaktet henne humoristiske meldinger om det faktum at hun hadde lagt sønnen ut for salg.

Innlegget mottok hundrevis av kommentarer, hvorav de fleste var vitser om salget av Oscar.

En av dem skrev: 'Vil du bytte med en tenåring?', skrev en annen: 'Er han god til å vaske opp?' og en tredjedel ville vite hvordan han er med andre babyer.

Da Lucy hadde oppdaget fiaskoen, gjorde hun det klart at det var sofaen som kunne hentes gratis, og ikke Oscar!

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.