Skuespiller død etter hun ble smittet av korona

08/01/2021 16:40

Emma

Utland
Den kjente skuespilleren mistet livet etter at hun ble smittet med covid-19.

Du kommer aldri til å vite hvor hardt du blir truffet hvis du blir smittet med koronavirus. For noen kan det være en periode uten de minste symptomene, mens andre dessverre kan bli så sterkt påvirket at det krever akutt legehjelp og i verste fall død.

Sistnevnte var dessverre tilfelle for den amerikanske skuespilleren Dawn Wells, som mistet livet etter at hun ble smittet med covid-19.

Dawn Wells rakk å bli 82 år, og hun var spesielt kjent for sin rolle som Mary Ann i serien 'Gilligan's Island'. Men det var mye mer til skuespilleren enn bare hennes rolle i serien. Det er hennes eget pressebyrå, som rapporterte dødsfallet til nyhetsbyrået AP.

"Dawn Wells er mye mer enn bare hennes karakter i "Gilligan's Island", skriver de.

Siden gjennombruddet har hun spilt i et hav av filmer og TV-serier, hvor den mest kjente serien sannsynligvis er Baywatch, Alf og Roseanna. Totalt har hun vært med i 64 forskjellige filmer og serier.

Hun døde fredelig i Los Angeles.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.