Slagsmål bryter ut etter at kvinne trekker melonene fram på stadion: «Det er barn her»

17/01/2022 08:49

Emma Sletta

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et slagsmål brøt ut på en stadion etter at en kvinne bestemte seg for å vise brystene sine frem selv om barn var til stede.

Et slagsmål brøt ut på et stadion i California etter at en kvinne bestemte seg for å vise brystene sine selv om stadionet var fylt med barn. Det skriver The Mirror.

En video av hele hendelsen har blitt delt på flere sosiale medier. Opprinnelig ble videoen delt på TikTok, og har senere blitt delt på Twitter - du kan se videoen her.

Videoen ble filmet på et Anaheim 1 Supercross-arrangement på Angel Stadium i California, USA.

Foto: Twitter

I videoen blir en kvinne sett entusiastisk og viser brystene sine til publikum mens hun holder ølet i munnen. Det gir stor glede for mennene rundt henne.

Imidlertid var ikke alle imponert over det. Spesielt en kvinne var ikke fornøyd med det, og ropte derfor til henne, hvoretter hun gikk opp til kvinnen og trakk toppen hennes opp.

I videoen kan hun høres ropende: 'Det er barn her!'.

Foto: Twitter

– Vi reagerte på to slagsmål på tribunen som resulterte i ejepletes, men ingen av dem nevnte noe om en kvinne som viste bryster og ingen arrestasjoner/avhør ble gjort ved noen av hendelsene, sier en talsmann for politiet.

Foto: Twitter

På nettet blir folk revet over hvilken side de skal være på. En mann skrev blant annet at han støtter #FreeTheNipple og at barn kan se mye verre ting på nettet.

Andre har skrevet at barn også ser nakne bryster på stranden, mens andre var mer sympatiske med sjokket det kan være for barn.