Sniktittet på en annen passasjers meldinger: En melding var sjokkerende

Foto: Shutterstock.com

En passasjer på et fly gjorde et funn på en annen passasjers telefon, noe som sannsynligvis fikk ham til å ønske å forlate flyet.

En bruker av sosiale medier Reddit (@u/tristydotj) delte et bilde de hadde tatt her om dagen mens de fløy.

Les også

Michael begynte å gå til skolen: Resultatet er uforståelig

Brukeren kunne se en dame foran som skrev meldinger på telefonen sin, og de kunne ikke annet enn å lese. Meldingen var imidlertid så sjokkerende at de valgte å dele et bilde av det på Reddit.

Meldingen lyder: «Vi har COVID .... Hysj. Derfor drar vi hjem en dag før, på flyet akkurat nå.» 

Det skriver Ladbible.

Privatfoto

Reddit-brukeren skrev: 'Er dette overhode lovlig?' til innlegget, og ber om andres synspunkter på situasjonen.

Noen brukere hadde forventet holdningen om at det var sprøtt å gå ombord i et fly og vite at du er smittet med coronavirus, men overraskende nok var mange også sinte på personen som delte bildet.

En person skrev: 'Jeg savner tiden folk passet på seg selv,' og en annen foreslo: 'Plot twist: hun skrev det bare fordi hun vet at det er en r * vhul bak henne som leser meldingene hennes.'

En tredje bruker stemte inn og skrev: "Kommer til å ha denne [meldingen] på telefonen min neste gang jeg er ute og flyr, til sniktittene [...]."

Imidlertid støttet mange postkasteren, med en skrift: 'F ** k folk som vet de har Covid, men tar ikke forholdsregler for å beskytte andre mot det,' og en annen var enig, og skrev: 'Utsett henne for flyvertinnen. Se noe, si noe."

En siste bruker ble ikke overrasket over situasjonen og foreslo at man alltid skulle anta at "alle har det" og dermed skrev: "Det skjer hele tiden. Folk vil ikke gå glipp av flyet, forsinke reisen hjem, dra på ferie, etc. Bare anta at alle har det og oppfører seg etter det. "

Historien sier imidlertid ikke om de avslørte den andre passasjeren eller om passasjeren faktisk hadde Covid-19, eller om det bare var en "vits", som flere brukere på Reddit foreslo.

Les også

Grusom mistanke: Ble dødsbrann startet av 5-åring?