Sniktittet på en annen passasjers meldinger: En melding var sjokkerende

07/01/2022 13:14

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En passasjer på et fly gjorde et funn på en annen passasjers telefon, noe som sannsynligvis fikk ham til å ønske å forlate flyet.

En bruker av sosiale medier Reddit (@u/tristydotj) delte et bilde de hadde tatt her om dagen mens de fløy.

Brukeren kunne se en dame foran som skrev meldinger på telefonen sin, og de kunne ikke annet enn å lese. Meldingen var imidlertid så sjokkerende at de valgte å dele et bilde av det på Reddit.

Meldingen lyder: «Vi har COVID .... Hysj. Derfor drar vi hjem en dag før, på flyet akkurat nå.» 

Det skriver Ladbible.

Privatfoto

Reddit-brukeren skrev: 'Er dette overhode lovlig?' til innlegget, og ber om andres synspunkter på situasjonen.

Noen brukere hadde forventet holdningen om at det var sprøtt å gå ombord i et fly og vite at du er smittet med coronavirus, men overraskende nok var mange også sinte på personen som delte bildet.

En person skrev: 'Jeg savner tiden folk passet på seg selv,' og en annen foreslo: 'Plot twist: hun skrev det bare fordi hun vet at det er en r * vhul bak henne som leser meldingene hennes.'

En tredje bruker stemte inn og skrev: "Kommer til å ha denne [meldingen] på telefonen min neste gang jeg er ute og flyr, til sniktittene [...]."

Imidlertid støttet mange postkasteren, med en skrift: 'F ** k folk som vet de har Covid, men tar ikke forholdsregler for å beskytte andre mot det,' og en annen var enig, og skrev: 'Utsett henne for flyvertinnen. Se noe, si noe."

En siste bruker ble ikke overrasket over situasjonen og foreslo at man alltid skulle anta at "alle har det" og dermed skrev: "Det skjer hele tiden. Folk vil ikke gå glipp av flyet, forsinke reisen hjem, dra på ferie, etc. Bare anta at alle har det og oppfører seg etter det. "

Historien sier imidlertid ikke om de avslørte den andre passasjeren eller om passasjeren faktisk hadde Covid-19, eller om det bare var en "vits", som flere brukere på Reddit foreslo.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.