Søsken ble bortført fra en Burger King-restaurant og var i stor fare: Nå er det noe nytt i saken

18/10/2023 10:00

Sofie Hansen

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jentene ble sett forlate en Burger King-restaurant sammen med en eldre kvinne.

Søndag klokken 11:52 forsvant 11 år gamle Kylie Horne og 4 år gamle Kylann Harper fra en Burger King i Columbus, USA. Politiet kunne snart melde at barna var i «stor fare», derfor telte hvert minutt.

Heldigvis kunne de etter bare én dag bekrefte at barna var funnet. Men det betyr ikke at etterforskningen stoppes. Tvert imot.

Jentene ble dermed sett forlate restauranten i Columbus sammen med en 49 år gammel kvinne ved navn Mikaela Harrell, skriver UniLAD.

Politiet kunne verken bekrefte eller avkrefte om hun hadde et forhold til barna. Alt de kunne bekrefte var at hun er dømt for narkotikarelaterte forbrytelser.

I iveren etter å finne de savnede barna ble det sendt ut en Amber Alert, som blant annet beskrev klærne Harper og Horne hadde på seg.

I tillegg ble bilen som var sett forlate restauranten i beskrevet. Av dette kom det frem at barna var tatt bort i en Honda CRV SUV fra 2011, som senere ble erstattet med en Lexus fra 2004.

Dessverre, etter hvert som timene gikk, ble sjansen mindre for å finne barna. Derfor kom det som en stor overraskelse da barnas mor, Kaila Spiers, ble mistenkt for å ha medvirket til at de forsvant.

Og ikke lenge etter ble det bekreftet at barna var funnet mandag rundt klokken 11.30, ifølge Columbus Police Department.

"Mandag 16. oktober 2023, omtrent klokken 11:30, var begge barna lokalisert i Sør-Georgia-området og er trygge. Etterforskningen pågår fortsatt, og siktelser kan være under behandling mot de involverte i bortføringen."

Politiet kunne samtidig melde at Spires var pågrepet.

På den annen side er ikke Mikaela Harrell, selv om hun ble navngitt i ransakingsordren, siktet i forbindelse med bortføringen av Harper og Horne forrige uke.