Som 27-åring veide hun 333 kilo: I dag er hun ugjenkjennelig

27/06/2023 12:30

Sofie

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Ashley Dunn Bratcher var livstruende overvektig i flere år, men i dag har livet hennes endret seg betydelig.

Min 600-lb Life-stjerne Ashley Dunn Bratcher har lenge slitt med overvekten sin. Faktisk helt siden hun var seks år, da hun begynte å trøstespise – og det ble verre og verre ettersom årene gikk.

Som 27-åring veide hun hele 330 kilo. Ifølge Delbart fortalte legene henne at hun ikke ville leve mer enn 30 år hvis hun ikke endret livet drastisk. På den tiden kunne Ashley knapt komme seg ut av sengen og levde i et smertehelvete.

"Det går ikke en dag uten at jeg har vondt. Ofte føles det som om jeg bryter min egen rygg," forklarte Ashley til TLC i en dokumentar. Derfor var hun avhengig av sin fem år gamle sønn Patrik.

Hun klarte ikke selv de huslige pliktene, som å tømme oppvaskmaskinen eller fylle en vask. I stedet var det Patrik som styrte disse.

"Han er beina mine, han hjelper meg med det meste. Uten ham hadde jeg ikke vært noe," sa Ashley den gang.

Siden den gang har hun vært i kontakt med Younan Nowzaradan, som er spesialist på overvektige pasienter.

Spesialisten utførte en Gastric Bypass-operasjon for å redde livet hennes, og med - motivasjon fra sønnen - ble det starten på hennes vektreduksjonsreise.

I dag veier hun nesten halvparten så mye. Hun har gått ned 160 kilo, skriver The List.

Hun avslører imidlertid at den ville slankereisen hun har vært på har vært følelsesmessig belastende.

"Men det jeg har funnet som hjelper meg er at når jeg får det suget, prøver jeg å tenke på det og tenke på hva jeg føler. Hvis det er ekte sult, vil jeg spise noe. Men hvis jeg føler meg sint, glad, trist, jeg prøver å komme tilbake til noe annet. Jeg går en tur. Jeg leker med hundene mine. Jeg kan skrive dagbok. Det er en lærerik opplevelse," sier hun.

Se bilde av Ashley Dunn Bratcher nedenfor eller trykk på linken her.