Stakk ekskjæresten til døde: Vitne kjørte drapsmann i hjel

Bilder fra åstedet. Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

Tobarnsmoren ble mandag morgen knivstukket i hjel på en gate i London. Deretter ble gjerningsmannen kjørt ned og drept av vitne.

43 år gamle Yasmin Chkaifi, ble knivstukket og drept av ekskjæresten Leon McCaskre mandag morgen. Morderen ble senere påkjørt og drept av et vitne.

Les også

Hjerteskjærende: Little Arthurs siste timer

Det skriver flere britiske medier, inkludert The Mirror.

London-bydelen Maida Vale sto opp til noe av et sjokk mandag morgen da 43 år gamle Yasmin Chkaifi, en tobarnsmor, ble knivstukket og drept med gjentatte knivstikk foran flere vitner.

Yasmin Chkaifi. Foto: Privat

Gjerningsmannen, 41 år gamle Leon McCaskre, ble sett av flere vitner knivstikke ekskjæresten med en kjøkkenkniv.

Leon McCaskre. Foto: Privat

Etterpå så livredde vitner også en Renault Clio kjøre inn i morderen i så høy hastighet at han endte med å bli fastklemt under bilen. Morderen døde på åstedet av skadene.

Politiet har siden bekreftet at de to drepte kjente hverandre i forveien. Og var ekskjærester.

KALLER BILIST EN «HELT»

Føreren av bilen, en 26 år gammel mann som endte opp med å drepe Leon McCaskre, ble senere arrestert for å ha kjørt morderen ned, men har samarbeidet fullt ut med politiet siden han ble arrestert.

Den 26 år gamle mannen ble senere løslatt mot kausjon, men skal møte på en politistasjon senere i februar mens bevisene i saken vurderes.

- Vi vil starte en etterforskning av hendelsen der vi ser på alle omstendighetene, forklarer Neil Rawlinson, politiinspektør ved Metropolitan's Special Crime Unit.

Familien til avdøde Yasmin Chkaifi har siden voldshendelsen kalt den 26 år gamle sjåføren av bilen "en helt".

Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

VITNER PRØVDE TAPPERT Å BLANDE SEG

Yasmin Chkaifi, som studerte ved et universitet på daglig basis mens han jobbet på en skole, var mor til to barn på 16 og 18 år.

- Vi får en bedre og bedre ide om hva som har skjedd på åstedet takket være informasjon fra publikum og ved å gjennomgå overvåkningsopptak fra området. Først og fremst er det klart at vitner til knivstikkingen tappert forsøkte å gripe inn for å stoppe angrepet, forklarte politiinspektør Neil Rawlinson.

- Vi er i kontakt med familiene som er berørt av denne saken, og vi gjør vårt beste for å støtte dem på dette forferdelige tidspunktet, konkluderte Neil Rawlinson.

Les også

Ny drejning: Hovedmistænkt i Madeleine-sagen har "flere alibier"