Stemor oppfordrer 7 år gammel jente til å spise mindre: Nå raser moren

Foto: Shutterstock.com

En anonym mor har på det sosiale medie Reddit delt sitt sinne og sine frustrasjoner over at datterens stemor, har kalt den bare 7 år gamle jenta 'tjukk'.

Du skulle nesten tro det var et Disney-eventyr, fordi hovedpersonene i denne historien er en syv år gammel jente og stemoren hennes.

Les også

Stor supermarkedkjede innfører rabatt til de kundene som jobber i disse yrkene

Kanskje stemoren ikke akkurat er ond, men hun har absolutt sagt nok til at jentas virkelige mor måtte komme ut med litt sinne og frustrasjon.

Hvor ondskapens linje går kan være vanskelig å definere, men de fleste kan sannsynligvis raskt være enige om at det ikke er en god ide å kalle barn invektive, og få foreldre vil sannsynligvis heller ikke tåle det.

Denne jentas mor gjorde det absolutt ikke. Hun er ikke lenger sammen med jentas far, men da hun hørte hva hans nye kjæreste hadde fortalt jenta, var hun rasende.

Hun fant først ut hva som hadde skjedd da hun la merke til at jenta hadde halvert porsjonene sine.

«Så da datteren min kom hjem fra faren sin og bare spiste halve middagen fordi hun ikke ville spise for mye, ble jeg mistenksom. Det viser seg at eksens nye forlovede hadde fortalt henne at hun var lubben og burde spise mindre, slik at hun ikke ser feit ut foran alle når hun skal være en blomsterpike for deres kommende bryllup. Hun spurte til og med henne 'vil du ikke se pen ut i kjolen din,'» skriver moren på Reddit.

Hvilke reaksjoner moren hadde forventet, sier historien ingenting om, men det må sies å være en blandet pose med søtsaker.

Mange støtter henne selvfølgelig i sitt sinne, og skjelte også ut stemoren, men andre er litt mer nølende med støtten, og spør seg selv, hverandre og moren, hvis den harde kritikken fra stemoren er berettiget.

Likevel ser det ut til å være en fullstendig opphetet kritikk rettet mot den syv år gammel jenta.

Les også

Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut: Minst seks kunder kollapset plutselig med pustevansker