Stjal den pansrraketten: I bilen gikk det helt galt

19/05/2022 07:52

Emma Sletta

Utland
Pansarskott 86 (AT-4) / Foto: Shutterstock.com
Pansarskott 86 (AT-4) / Foto: Shutterstock.com
Det endte dårlig for de to mennene.

Bilder på sosiale medier akkurat nå viser vraket av en bil med bakenden blåst av utenfor en boligblokk. Ifølge lokale medier skjedde hendelsen i byen Mytishchi, bare 16 kilometer nordøst for Moskva, hovedstaden i Russland.

Avisen Vechernyaya Moskva (VM) melder at en håndholdt anti-tank rakett «eksploderte i bagasjerommet», og skadet to personer. 

Eksplosjonen skjedde som følge av "detonasjon av ammunisjon". Det ble også funnet løse deler som kunne se ut som noe fra en anti-tank rakett.

De to personene, begge skadde, var innlagt på sykehus med mine eksplosive sår. Beboere i nærheten av eksplosjonen var også evakuert.

En av mennene er identifisert som 52 år gamle pensjonerte major Viktor Kovtykov, som sies å gi humanitær hjelp til Donbass-området i Øst-Ukraina, som for tiden er under intens brann fra Russland.

Kovtykov hadde tidligere kjøpt en anti-tank rakett fra den beleirede regionen og brakt den tilbake til Russland med sikte på å selge den. Det er sannsynligvis denne som nå har eksplodert i bilen.

Våpenet ble identifisert av eksperter i Ukraina som en svensk Pansarskott 86 (AT-4).

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.