Stuart sjokkert over mannens shopping i Aldi: 'Jeg var målløs'

13/11/2020 10:47

Emma

Utland
I køen ble han dypt sjokkert da han så hva mannen foran ham hadde kjøpt.

Fra torsdag vil store deler av samfunnet stenge i England. Dette er nødvendig for å hindre spredning av infeksjonen, forklarte statsminister Boris Johnson under en pressekonferanse fra Downing Street lørdag kveld.

Ved å gjøre det, myndighetene prøvde å snakke med folks forstand og oppfordret innbyggerne til ikke å skynde seg ut og å hale dagligvarer av hyllene. Men ikke alle tok dette rådet.

På supermarkedet Aldi i den engelske byen Lincoln, en kunde ved navn Stuart Darben var noe sjokkert da han var ute og handlet med kjæresten sin. Da de sto i kassa og ventet på at det skulle bli deres tur, så de hva mannen foran dem hadde lagt i handlekurven.

"Det var ris, pasta og Doritos (chips rød.) Det var veldig travelt i butikken. Jeg var målløs da jeg så det, og det var også de andre kundene i køen," fortalte han Lincolnshire Live.  og uddyber: 

"Jeg kunne se en annen ansatt se på båndet, men jeg tror ikke han ville si noe."

Stuart Darben valgte å ta bilder av den glade Aldi-kunden, og her kan du tydelig se at kundens tralle jobbet overtid den dagen.

Stengt til desember

Nedstengningen vil gjelde for barer, restauranter og ikke-essensielle utsalgssteder. Arbeidsplasser kan være åpne hvis ansatte ikke kan jobbe hjemmefra. Og med mindre folk må gå på skolen, kjøpe seg inn eller jobbe med viktige, bør de bli hjemme, skriver TV 2.

Restriksjonene er satt til å vare til 2 desember og gjelder bare i Storbritannia. Helsetjenesten styres av devolvede regjeringer i Skottland, Nord-Irland og Wales, og derfor gjelder restriksjonen bare i England.

Men som jeg sa, vil nedstengningen ikke treffe supermarkeder der kundene kan fortsette å handle. Hvis det er elementer på hyllene.