Supermarkeddrama etter uhyggelig funn: Fant pythonslange på krydderhylle

19/08/2021 09:37

Emma

Utland
En kvinne fikk et giftig sjokk da hun kom over en slange som gjemte seg blant krydderiene i et supermarked.

Helaina Atlati hadde dratt til sin lokale Woolworths for å håndtere dagens dagligvarehandel. Men det ble raskt til en veldig ubehagelig episode.

Hun endte opp med å komme ansikt til ansikt med en slange etter å ha funnet veien ned til hyldene hvor krydderiene sto, hvoretter hun raskt måtte trekke seg tilbake for å unngå den tre meter lange reptilen.

Og hvis du ikke er stor fan av slanger, bør du sannsynligvis ikke se videoen nedenfor.

Opptakene viser slangen, som sies å være en python slange, som ser ut til å ha umiddelbart bosatt seg blant krydderiene.

Atlati forteller til 7NEWS.com.au at hun ikke lette etter noe spesifikt, og derfor så hun ofte på begge sider. Men når hun ser igjen til venstre, er det synet av en slange som møter henne.

Pythonen hadde sneket seg nærmere, så ansiktet var til slutt kun ca 20 centimeter fra Atlatis ansikt.

Hun sier også at slangen må ha vært i butikken "i minst noen timer" da den "kunne gjemme seg bak krydderet" og dermed unngå å bli sett - noe Atlati heller ikke gjorde.

Man kan hevde at synet av en python ville sende de fleste på flykt, men ikke Arlati, som heldigvis for henne tidligere har jobbet som slangefanger.

I denne sammenhengen sier hun at hun derfor er veldig glad for at det var hun som fant den, «for de aller fleste ville ha flyktet umiddelbart».

Slangen skal imidlertid vise seg å være veldig mild og ikke aggressiv i det hele tatt, ifølge Atlati.

Hun klarte også å fange slangen, hvoretter hun slapp den fri inn i en busk.