Sykehus saksøkt etter fødsel: Nybakt mor mistet hånden

20/01/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 24 år gammel kvinne skulle etter planen føde sønnen sin på et sykehus i Brasil.

Kvinnen, en 24 år gammel brasilianer, hadde allerede to barn. Men etter å ha født den tredje, endte hun opp med å miste hånden.

Det gikk slett ikke som de hadde forventet. Ifølge news.co.au fødte hun en sønn, men under fødselen mistet hun mye blod.

Hun ble umiddelbart ivaretatt ved å ha en dråpe plassert i hånden. Men det skulle fort vise seg å skape problemer.

For plutselig svulmet hånden hennes til dobbel størrelse og endret farge. I den forbindelse ble hun overført til et annet sykehus. Her ble det vurdert at hånden skulle amputeres.

Og både moren og bestemoren var i tvil om hvorfor det var nødvendig.

"Det er fortsatt et mysterium. Hun dro til sykehuset og dro uten en del av kroppen sin, uten hånden," sier bestemoren.

Hun var innlagt på sykehus i 17 dager, hvor hun ikke kunne se sin nyfødte sønn. Etter å ha blitt skrevet ut føler hun en stor forskjell i livet som mor.

"Jeg kan ikke bade babyen min. Jeg kan ikke amme ham. Det er visse ting jeg ikke kan gjøre med ham som jeg kunne med mine to andre barn," sier hun.

Familien har derfor valgt å reise søksmål mot sykehuset.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.