Sykepleier avslørt i vaksinesvindel på overvåkningsvideo: Nå er hun arrestert

Foto: Polizia Di Stato

En italiensk sykepleier er for tiden i sentrum for en vaksinesvindelsak i Italia, da overvåkningsvideoer har avslørt at hun har sølt flere vaksiner og delt ut ulovlige «koronapass».

En italiensk sykepleier har blitt arrestert etter at en overvåkningsvideo viste hvordan hun sprayet en koronavaksine inn i et serviett og deretter utstedte et "koronapass" til pasienten, selv om hun ikke har fått vaksinen. Det skriver Ladbible. 

Les også

Liten jente prøver å få skipet til å tutte – Innser umiddelbart sin store feil

Italiensk politi gjennomfører for tiden en omfattende etterforskning etter sykepleierens pågripelse, da det har kommet frem at folk har betalt opp til 400 euro (3000 kroner) for å få et koronapass uten å få vaksinen.

Politiet har forklart at folk dukket opp på vaksinasjonssenteret i Ancona i Italia for å få «vaksinen», men i virkeligheten ble de rett og slett stukket med en tom nål.

Foto: Polizia Di Stato

Overvåkningsbevis har vist hvordan den aktuelle sykepleieren først injiserer vaksinen i et serviett, deretter stikker pasienten med den tomme nålen, gir dem en og til slutt utsteder et såkalt grønt kort, som er et bevis på at vaksinen er mottatt.

Foto: Polizia Di Stato

Ifølge The Daily Mail er det den 51 år gamle sykepleieren som driver vaksinasjonssenteret som er pågrepet i saken. I tillegg er fire andre - inkludert en advokat - satt i husarrest mens etterforskningen pågår.

Videre melder avisen at politiet etterforsker totalt 50 personer som ikke har lov til å forlate området, og som derfor må melde sin tilstedeværelse på den lokale politistasjonen daglig.

Les også

Kvinne med to vaginaer snakker ut: Bruker den ene privat og den andre på jobb