Sykepleier dødsdømt: Drepte og kokte lege som seksuelt utpresset henne

13/11/2020 09:30

Emma

Utland
En 25 år gammel sykepleier tok hevn på en lege som angivelig hadde seksuelt utpresset henne, ved å drepe ham og koke deler av kroppen hans.

En sykepleier som drepte, knivstakk og kokte en kollega etter at han utpresset henne til sex, er dømt til døden.

Ifølge lokale medier i Kina engasjerte den 25 år gamle sykepleieren Li Fengping seg i et seksuelt forhold til en seniorlege på sykehuset der hun jobbet, kalt Luo Yuanjian. Det skriver The Mirror.  

Hun skal ha samlet en stor gjeld til kollegaen sin da hun var spilleavhengig. Hun ble tvunget til å betale ned gjelden med sex - nesten tre ganger i uken, skriver kinesiske medier.

Naboer, som bor i bygningen over Fengping, fanget øyeblikket det lokale politiet forlot sykepleierens hjem med en båre dekket av et stykke stoff som angivelig dekket legens kroppsdeler.

Hun utførte hevnplottet for den påståtte seksuelle utpressingen ved å drepe kollegaen og koke flere av kroppsdelene hans, som politiet fant spylt ned i toalettet.

Den sjokkerende hendelsen fant sted i sykepleierens egen leilighet bak Yulin People's Hospital i Yulin, som ligger sør i Kina.

Ifølge riksavisa Sohu er hun dømt til døden for planlagt drap. I tillegg har hun også blitt beordret til å betale erstatning til legens familie på CNY 98.000 (tilsvarende ca. 95.000 norske kroner), skriver den digitale nyhetsmedien Teller Report.

Det er ennå ikke bekreftet en dato for når dødsdommen vil bli utført.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.