Tenåringer kastet mat og spyttet på personalet på McDonald's: Så tok de ansatte en snedig hevn

14/01/2018 10:45

Anniken Hauge

Utland
Politiet ble tilkalt etter en gruppe tenåringer terroriserte en McDonald's.

En større gruppe tenåringer oppførte seg svært dårlig da de nylig var på McDonald's i den engelske by Middleton. 

Tenåringene kastet mat og avfall rundt i restauranten, og ropte skjellsord etter personalet. En av tenåringene spyttet til og med på en av de ansatte. Men tenåringene hadde ikke sett for seg personalets mottrekk. 

Det skriver Manchester Evening News.

Det er nemlig ikke første gang den aktuelle McDonald's opplever problemer med ungdommer som ikke klarer å oppføre seg. Derfor hadde en av medarbeiderne satt opp et skjult kamera som filmet hele opptøyet.

Politiet fant derfor fort de 10 uoppdragne ungene i samarbeid med lokale skoler, som nå har hatt en alvorlig samtale med ungdommenes foreldre. 

Etter episoden tok foreldrene med barna til den aktuelle McDonald's-restauranten og tvang dem til å unnskylde for det de hadde gjort.

Tenåringene blir nå satt i kontakt med det lokale 'Youth Offending Team', som hjelper unge mennesker med sosiale problemer til å holde seg unna kriminalitet. 

 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.