Tenårings besøk hos en piercer tok en fryktelig vending: Etterlatt med blodig og hovent ansikt

08/10/2017 15:00

Anniken Hauge

Utland
En 17-årig jente hadde et marerittaktig møte hos en piercer. Ansiktet hennes hovnet opp og blødde voldsomt i dagevis.

Da 17-årige Caitiee fra Dublin bestemte seg for å ta piercing i hvert kinn, hadde hun neppe regnet med at det ville forårsake voldsomme smerter og plager flere uker senere.

Faktisk gikk det så galt at hun i dag skulle ønske at hun kunne skru tiden tilbake og droppe å få den særpregede aniktsutsmykningen. 

- Jeg ønsket meg smilehull, og jeg satt i sengen en kveld og tenkte over hvordan jeg kunne få det, da jeg tilfeldigvis leste om denne typen piercing.

Caitiee dro til en lokal piercer for å få et hull i hvert kinn. Men det gikk fort galt. Det skriver Dublin Live

- De henter en nål og stakk den gjennom kinnet mitt, hvorpå de satte i smykket. Det var en kule i hver ende. En på innsiden av kinnet og en på yttersiden som de skrudde på for å holde stangen på plass.

Men Caitiee forstpd raskt at noe var galt, da hun følte at hun var i ferd med å besvime av smerte. Personalet insisterte dog på at alt gikk etter planen, så hun lot dem gjøre jobben ferdig og stolte på dem.

- Jeg kan ikke engang beskrive smerten!

- Hun (pierceren, red.) så på den i noen minutter, og den hovnet opp med én gang. Hun sa 'den er veldig hoven, og det går ut over stangen', og så gikk hun ut og hentet eieren av stedet.

Men han insisterte på at det så ganske fint ut, og snart ble hun sendt hjem med sine nye smilehull. 

- Jeg skjønte at noe var helt feil, for den ene siden av ansiktet mitt så ut som en ballong. Men jeg sa; 'hevelsen kommer sikkert til å gi seg', og så forlot jeg butikken. 

Men da 17-årige Caitiee kom hjem og prøvde å spise noe, begynte det straks å blø i munnen hennes.

- Da jeg våknet dagen etter, var hele den ene siden av ansiktet mitt hovent - selv haken - og jeg kunne ikke ta på ansiktet mitt. 

Det blødde voldsomt de neste fire dagene. Caitiee gikk til legen, som mente at hun hadde revet over et blodkar.

Hun kontaktede stedet hvor hun hadde tatt piercingen, men der var det ingen hjelp å få. Da fraskrev seg alt ansvar, og ville heller ikke anerkjenne at den ene piercingen satt feil i forhold til hvor et smilehull bør være plassert på kinnet.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Caitiee dro på sykehuset da det begynte å kjennes ut som at leppen hadde blitt lam. På sykehuset ble hun mistenkt for å ha gjort det hjemme selv, fordi arbeidet var så dårlig utført. 

I dag har den 17-årige jenta et arr på det ene kinnet der smykket skulle vært, og hun er sint over butikkens håndtering av saken.

- Jeg ønsket meg bare smilehull. Det er fortsatt en kul der, og jeg er ganske bekymret. Jeg får fortsatt smerter til tider, forteller hun til Dublin Live, og tilføyer at hun vil se an tiden før hun bestemmer seg for om hun vil gjør noe mer med saken. 

Surfer dro til sykehuset med voldsom flenge - men legene endte med å finne noe helt annet