Tenåringsdøtre nektet å rydde opp på rommene sine: Nå går Alices løsning verden rundt

22/02/2022 10:36

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Alice var godt, gammeldags lei av at døtrene nektet å rydde opp på rommene deres. Til slutt var hun ferdig med å lytte til de dårlige unnskyldningene.

"Hva gjør du når du er lei av å be tenåringsdøtrene dine om å slutte å la rommene deres se ut som hjemløse mennesker bodde der?"

Slik legger Alice Velásquez ut i et Facebook-innlegg som svarer på sitt eget spørsmål.

Moren fra USA brydde seg ikke lenger om å be barna om å få rommene sine til å se presentable ut. Derfor fant hun en løsning som resonerer med både smil og foreldre på nettet.

Hun tok rett og slett alt fra jenterommet - og mens hun skriver "Ja, ALT" - og la alt i plastposer. Da var døtrene i stand til å kjøpe ting tilbake en pose om gangen for $ 25 per pose, noe som tilsvarer omtrent 160 kr.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Posene kunne bare kjøpes tilbake med penger de hadde tjent ved å utføre oppgaver hjemme. Imidlertid var det en vri.

"Det beste med det? Posene er pakket som ting ble funnet i rommene. Tilfeldigvis. Så deres $25 kan bli betaling for en pose med skitne klær, søppel eller fotballutstyr», skriver Alice Velásquez i innlegget.

Hun la ut innlegget på Facebook, og på veldig kort tid ble det delt over 10,000 ganger. Etter det gikk det raskt viralt i forskjellige internasjonale medier.