To tenåringsjenter hadde flybillett på første klasse - men en ansatt fikk en følelse av at noe var veldig galt

20/02/2018 14:15

Anniken Hauge

Utland
En oppmerksom ansatt på flyplassen i Sacramento i California sørget for de to jentene på henholdsvis 17 og 15 år ikke havnet i et potensielt mareritt.

Da de to tenåringsjentene ønsket å sjekke inn uten noe form for ID, fikk en ansatt i flyselskapet ved navn Denice Miracle straks en følelse av at noe var galt.

De to unge jentene på 17 og 15 år reiste alene og hadde ikke med seg annen bagasje enn to små håndvesker. I tillegg viste det seg at flybillettene deres var enveis billetter, og betalt med et kredittkort som var meldt stjålet.

- De hadde mange små poser med seg, og for meg virket som at de var i ferd med å stikke av hjemmefra. De så på hverandre hele tiden, og så skremte og nervøse ut. Jeg fikk en følelse av at noe var veldig galt, forteller Denice Miracles til news.com.au.

Det hun gjorde deretter reddet trolig jentene fra en helt forferdelig skjebne.

Hun nektet å la de unge jentene komme ombord på flyet og ringte politiet og forklarte situasjonen.

Jentene fortalte politiet at de hadde vært i kontakt med en mann på det sosiale medie Instagram under navnet ’Drey’. Han hadde tilbudt dem 16.000 kroner for å fly til New York en helg, hvor de angivelig skulle være modeller og få bli med i en musikkvideo.

- Etter min mening tror jeg de skulle dra til New York og bli ofre for sexhandel. De sa at de ikke ville la det skje, og jeg sa at de sannsynligvis ikke ville hatt et valg, forteller politibetjent Todd Sanderson.

Han roser Denice Miracles for måten hun taklet og tok tak i situsjonen på. Todd Sanderson er sikker på at hun forhindrede en katastrofe for jentene.

Kort tid senere ble ’Dreys’ Instagram-konto deaktivert, og han var ikke til å komme i kontakt med.

Jentene hadde ikke fortalt foreldrene om turen til New York, og visste heller ikke at 'Drey' bare hadde bestilt en enveisbillett til dem, uten noe retur hjem.