Tjener 70 000 kroner i måneden på å sove: Har bare en "vakt" i uken

18/02/2022 10:24

Emma Sletta

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En YouTuber har klart å lage en kanal der han tjener en månedslønn på rundt 70.000 kroner, selv om han bare jobber en gang i uken og tilbringer all tiden i sengen sin.

YouTuber Super Mainstream fungerer bare en dag i uken og bare i omtrent seks timer, men han tjener rundt £ 2,000 (18,000) per vakt, og tjener en månedlig lønn på litt mer enn 70,000 kroner.

Med bare 24 timers arbeid per måned tilsvarer dette en timelønn på ca. 3000, og man kan derfor bli fristet til å tro at Super kan gjøre noe veldig spesielt - men dette er ikke tilfelle.

Han tjener alle pengene sine ved å filme og "live streaming" som han sover, eller kanskje det er så mye sagt ... Han prøver virkelig å sove. Det skriver VICE

Konseptet er at Super setter opp lys og kameraer slik at hans mange følgere kan følge et liveopptak av ham som ligger i sengen sin for å sove.

Gimmicken er at Super også har den virtuelle assistenten 'Amazon Alexa', som kan spille musikk, handle, ringe og mer ved hjelp av talekontroll som står i rommet. 

Mens han prøver å sove, kan fansen hans donere £ 2 (18) eller mer for å få YouTubers datamaskin til å lese en valgfri melding høyt, og mange drar nytte av det for å sette Alexa av.

Alexa reagerer når hun starter setningen sin med 'Alexa', og flere skriver meldinger som setter musikk i bevegelse, tenner lys eller til og med kjøper dyre gjenstander på Amazon på Supers bekostning eller ringer 911.

Alt dette gjør det selvfølgelig vanskelig for Super å sove og noen ganger må bryte seg inn for å unngå å kjøpe noe dumt og dyrt på Amazon, og "kampen" mellom ham og hans følgere fortsetter vanligvis hele natten i seks timer.

Du kan se et eksempel på en seks timers «stream» nedenfor:

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.