Tok sin døende venns jomfrudom: Nå blir han hyllet som en helt

13/06/2022 10:36

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann har delt historien om hvordan og hvorfor han tok sin kreftrammede venns jomfrudom, og nå blir han hyllet som en helt.

 nettstedet Reddit på sosiale medier har en anonym 31 år gammel mann delt historien om hvordan og hvorfor han tok sin døende venns jomfrudom, selv om han ikke var forelsket i henne. 

"I dag er årsdagen for hennes død, og jeg kan ikke slutte å tenke på henne," begynner innlegget, som fortsetter: "Hun var min venn i 6 år. Kreften hennes kom aggressivt tilbake, men hun fortalte oss at hun ikke ønsket å gå gjennom cellegift igjen, så hun planla å nyte tiden hun hadde igjen.

I innlegget forklares det også at kvinnen bare var 'nær en liten vennegjeng', som den 31 år gamle mannen var en del av.

"En kveld da vi alle drakk, innrømmet hun for meg at hun fortsatt var jomfru, men hun ønsket ikke å miste jomfrudommen til en fremmed," står det i innlegget, der mannen forklarte at den døende vennen sa at hun ønsket å miste skitten til 'noen hun stoler på' før hun 'må forlate oss'.

"Den personen var meg," forklarer 31-åringen i innlegget, som fortsetter: "Hun ville ikke tvinge meg inn i noe jeg ikke ville at hun spurte, men var villig til å droppe det [...] hvis jeg ikke ville."

Ifølge mannen valgte han imidlertid å oppfylle hennes ønske.

"Vi bestemte oss for å gjøre det ekstra spesielt", skriver han, og legger til: "Har et fint hotellrom, har falske lys over hele rommet for å gjøre det 'romantisk'."

«[Det] var første gang noensinne at jeg hadde sex med noen jeg elsket, men som ikke var forelsket i [...]», skrev mannen, og utdypet: «Det var fortsatt en veldig intens opplevelse. [...] Det var fortsatt mye følelser.

Mannen er imidlertid usikker på om han 'utnyttet' sin døende venn.

"Selv om hun var veldig glad for å miste jomfrudommen til noen hun stolte på, tviler en del av meg på om jeg utnyttet henne. [...] Men jeg er fortsatt glad for at jeg i det minste kunne gi henne noe før hun forsvant", skrev han på slutten av innlegget.

I kommentarfeltet har imidlertid hundrevis av brukere forsikret den anonyme mannen om at han gjorde det rette, og flere har hyllet ham som en helt.

"Dette er en vakker historie [...]. Du gjorde det rette for henne. Jeg beklager tapet ditt, hun virket som en fantastisk kvinne," skrev en.

Mens en annen skrev: "Jeg er sikker på at hun døde i fred i visshet om at hun var elsket [...] av deg. At du gjorde opplevelsen hennes romantisk, gjør den bare enda søtere."

Siden den gang har 31-åringen skrevet følgende i innlegget, som i skrivende stund har fått nesten 1000 kommentarer: "Jeg vil bare takke alle fra bunnen av mitt hjerte for dine vakre ord og støtte. I dag har vært en veldig tøff dag, men dere har alle fått meg til å føle meg lettere."

Hele innlegget og alle kommentarene kan leses på Reddit ved å klikke her.