Toppløs aktivist vil gå på sultestreik inntil regjeringen adresserer hennes påstander

15/10/2021 08:43

Emma Sletta

Utland
Foto; Instagram
Foto; Instagram
Den 31 år gamle aktivisten hevder hun vil gå i sultestreik til regjeringen tar opp gruppens krav om klimaendringer.

En toppløs extinctionopprørsaktivist har sagt at hun vil gå på sultestreik til Boris Johnson tar opp gruppens krav om klimaendringer. Det skriver Daily Mail.

Laura Amherst, 31, har delt en video som krever handling fra den britiske statsministeren. Hun sier hun mener regjeringen ikke gjør nok for å stoppe «klimakrisen».

Laura, fra Brighton, en mor til et barn, sier at hun føler det er viktig å gjøre mer for barnets fremtid, og at hun til og med er 'klar til å dø' for saken.

For å ta klagen et skritt videre, erklærer hun i videoen at hun ikke vil spise mer før regjeringen svarer på brevet hun har sendt til Downing Street.

«Jeg har tenkt på dette i et par uker», sier Laura, og fortsetter:

"I utgangspunktet har jeg bestemt meg for ikke å spise mer mat før Boris Johnson faktisk adresserer dette brevet og XRs krav."

«Jeg vet at dette kommer til å bli ekstremt farlig for meg. Jeg er redd og nervøs for meg selv, men jeg må gjøre alt jeg kan, og jeg har tenkt på dette i noen uker.»

"Dette kommer til å høres så dramatisk ut, men jeg er klar til å dø for dette."

«Det er veldig vanskelig fordi jeg har et barn, men jeg må gjøre alt jeg kan, og hun har en god familie rundt seg, en god far og hun er godt beskyttet, elsket og tatt vare på.»

Laura, kjent som Climate Tits, har fått et stort følge etter å ha dukket opp toppløs på flere forskjellige Extinction Rebellion-demonstrasjoner.

Hun har også laget en profil på OnlyFans, og har forpliktet seg til å donere 75% av inntektene sine til Extinction Rebellion, Greenpeace og en dyreorganisasjon.

Men nå har den 31 år gamle britiske kvinnen oppfordret sine 18.000 følgere på Instagram til å dele videoen og brevet, for å øke bevisstheten om sultestreiken.

«Jeg trenger det for å gå viralt fordi det er en av de viktigste videoene i vår tid, med den viktigste informasjonen i seg», sier hun.

«Det påvirker oss alle, og hvis vi ikke gjør noe, dør vi ut. Vi må virkelig gjøre dette. Jeg risikerer livet for å få dette ut og få Boris til å ta det på alvor."