Tragisk bussulykke: 22 personer omkom

07/06/2022 08:30

Emma

Utland
Arkivfoto, bildet er ikke fra den aktuelle hendelsen. / Foto: Shutterstock.com
Arkivfoto, bildet er ikke fra den aktuelle hendelsen. / Foto: Shutterstock.com
Minst 22 mennesker har mistet livet i en bussulykke.

En buss med pilegrimer endte opp med å kjøre av veien på søndag i den nordlige delen av India. Dette har resultert i at minst 22 mennesker døde.

Ifølge Ritzau kjørte bussen med de mange pilegrimene av veien, hvorpå den krasjet inn i en kløft. Dette opplyser det lokale politiet.

Totalt var det 30 personer på bussen da den forferdelige ulykken skjedde. Ulykken skjedde i Yamunotri, som ligger i himalaya delstaten Uttarakhand.

– De skadde er kjørt til nærmeste helsestasjon, sier en talsmann for det lokale politiet.

Staten Uttarakhand er et veldig naturskjønt område, kjent ikke bare for sin natur, men også for å ha noen av de helligste hinduistiske templene i hele India.

Derfor er det også en veldig godt besøkt stat, da hvert år er det flere millioner pilegrimer som reiser dit for å besøke de hellige templene.

Til tross for å være et sted som besøkes av millioner hvert år, er veiene i fjellstaten i en forferdelig tilstand. Derfor er det også veldig farlig å flytte ut på disse veiene.

Hvert år mister opptil 150.000 mennesker livet i trafikken i India, ifølge tall fra indiske myndigheter. En stor andel av dem mister livet i ulykker som skjer på veier som er i dårlig stand.