Tragisk sak: Kvinne drepte sin syv år gamle stedatter

01/03/2023

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den unge jenta døde etter den tredje henvendelsen som var meldt til politiet.

Akkurat nå sitter den australske kvinnen Lisa Marie Cunningham på dødscelle i USA for å ha drept sin syv år gamle stedatter i samarbeid med jentas far.

Siden arrestasjonen har det vært mye diskusjon om Cunningham skulle sitte på dødscelle eller ikke. Skulle det være tilfelle, ville hun bli den første australske kvinnen som ble henrettet i USA.

Påtalemyndigheten hevder at Cunningham, sammen med sin mann, tidligere politimann Germayne, drepte den syv år gamle jenta Sanaa i Arizona i 2017.

Den lille jenta døde av blodforgiftning, etter alvorlige skader i hodet og føttene. Mer enn 60 arr og over 100 sår og blåmerker ble funnet på kroppen.

Foreldrene hevder at den lille jenta døde av lungebetennelse på grunn av medisineringsfeil og erklærer seg ikke skyldig i drap.

Sanaa led av schizofreni og ble medisinert daglig på en sterk dose antipsykotisk medisinering. Storesøsteren Cierra hevder at det er medisinen som tok livet av lillesøsteren.

– Vi tror medisinen har forgiftet henne. Det er forferdelig det som skjedde med familien vår, sier søsteren.

Cierra sa at søsteren oppførte seg normalt til hun var seks. Etter det begynte hennes mentale helse å ta et dykk.

– Hun kastet ting på oss og prøvde å skade oss. Hun skrek, og foreldrene mine satt noen ganger oppe hele natten og gråt sammen med henne. Det verste var at hun prøvde å skade seg selv, sier Cierra.

Det lokale politiet hadde tidligere fått to henvendelser om familiens behandling av den syke jenta, men begge ble raskt stengt. Det var under den tredje etterforskningen at unge Sanaa døde.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.