Tragisk skjebne: 30 år gammel mann rømte fra bier - ble spist av pirajar

03/11/2021 13:37

Emma Sletta

Utland
En pirayafisk. Foto: Shutterstock.com
En pirayafisk. Foto: Shutterstock.com
En 30 år gammel mann led en forferdelig skjebne da han prøvde å flykte fra en sverm med bier.

30-åringen var ute og fiske med to kamerater da de plutselig ble møtt av en aggressiv bi-sverm. I et forsøk på å unnslippe de mange biene valgte de å hoppe i en innsjø i Brasilândia de Minas, Minas Gerais i Brasil.

Medie Estados de Minas skriver at de to vennene klarte å svømme bort i sikkerhet, men at deres 30 år gamle venn ikke kunne finne til land og at de heller ikke kunne finne han igjen.

Hjelpen ble derfor tilkalt og både brannvesenet og politiet dukket opp, men kort tid før de gikk i vannet, fikk de beskjed om at innsjøen var fylt med pirayaer, så derfor kunne de ikke å hoppe i vannet.

Liket av den 30 år gamle mannen ble funnet i løpet av helgen, bare fire meter fra strandlinjen. Her kunne myndighetene raskt se at kjøttetende fisk hadde fått et måltid av mannen.

Medie Beezer skriver at fiskene hadde revet av flere kroppsdeler og at de hadde spist hele høyre side av mannens ansikt.

Myndighetene var i utgangspunktet usikre på om mannen døde som følge av drukning eller om han ble spist levende av de kjøttetende fiskene.

Det er denne elven som er omtalt i artikellen. Foto: Google Maps

Løytnant Toletino, sjef for tredje divisjonen av militærbrannavdelingen, avslørte imidlertid at mannens kropp ble oppdaget i en bestemt posisjon som er vanlig i drukningssaker.

Mannens kropp ble til slutt overlevert til familien hans slik at de kunne utføre en begravelse.

Sør-Amerikas Brasilândia de Minas er hjemmet til ca 30 arter av forskjellige pirayaer, som er små skumle fisk med sylskarpe tenner og er kjent for å kunne bite lett og fort gjennom kjøtt.

Angrep på mennesker er «ekstremt sjeldne» ifølge BBC, men det kan skje når folk kommer i ukjent vann.