Tragisk ulykke: Far kjørte 3 år gammel sønn i hjel

09/08/2021 11:17

Emma Sletta

Utland
En sønderknust far kjørte ved et uhell sønnen i hjel da den 3 år gamle gutten lekte rundt i hagen på familiegården.

Guto Jenkins utførte arbeid på familiegården i Pembrokeshier i Wales da han kjørte inn i hagen tirsdag med lastebil og trailer.

Dessverre så han ikke sin tre år gamle sønn Ianto spille i hagen og endte opp med å kjøre ham over. Den lille gutten døde på åstedet, skriver The Sun.

Gutos mor, Meinir Jenkins, har siden uttalt seg. Her understreket hun at en uheldig ulykke kostet barnebarnet livet hennes. Samtidig gjorde hun det klart at ingen har skylden.

"Du kan ikke klandre noen. Ianto lekte med sin nye sykkel i bakgården, og sønnen min visste bare ikke at han var der, sier Meinir Jenkins til The Sun Online på vegne av familien.

"Han så ham ikke. Han hørte lyden av bilen hans som traff noe, og da han stoppet og gikk ut av bilen, lå Ianto livløs på bakken.

Det er bare hjerteskjærende. Stakkars Guto. Jeg vet ikke hvordan han skal leve med dette. Han er helt knust," fortsatte hun.

Bestemoren, som også er knust av den traumatiske ulykken, forklarte til The Sun at barnebarnet hennes var den 'vakreste og lykkeligste gutten i verden'.

Videre sa hun at han elsket å være på og jobbe med maskiner. Hun sa at han alltid var lykkeligst da han satt sammen med faren sin i en traktor eller lastebil.

"Han ville også bli bonde når han vokste opp. Det var det ingen tvil om", sier hun til The Sun Online.

Etter at Guto endret profilbildet sitt på Facebook til et bilde av ham og sønnen Ianto, har både søte meldinger og kondolanser fra venner, bekjente, familie og ukjente strømmet inn.

"Den dypeste sympati for deg og familien," skrev en person, mens en annen skrev: "Finn fred i de gode minnene du har og prøv å være sterk."

"Jeg kan ikke forestille meg et lignende mareritt, men jeg kan forsikre deg om at hele familien, vennene, alle i Efailven og hele Wales tenker på deg og din familie i denne mørke tiden av livet ditt," sa en tredje person.