Tragisk ulykke: To jenter døde under gjemsel

Foto: Shutterstock.com

To små jenter har dødd etter en ulykke under en lek.

To jenter har dødd, da de lekte gjemsel med en rekke andre barn. Ulykken skjedde i den indiske landsbyen Masage, der i Mysuru-distriktet i Karnataka.

Det melder lokalt politi, ifølge media Hindustan Times.

Les også

Romantisk gåtur på stranden forvandlet seg til et ekkelt mareritt: Føttene til kjærestepar angrepet

Ifølge politiet lekte de to jentene, som er identifisert som 12 år gamle Bhagya og 7 år gamle Kavya, i nærheten av sine respektive hjem med en vennegjeng da den forferdelige hendelsen fant sted.

En talsmann for Nanjangud-politiet sa at de to jentene valgte å gjemme seg i en fryser som hadde blitt plassert foran Bhagyas mens de spilte. Frysern hadde blitt etterlat på gaten da en iskrembutikk på stedet hadde stengt.

– Disse tomme fryserne har vært uten tilsyn i over seks måneder nå. Rundt klokken 11:00.m., gjemte Bhagya og Kavya seg. I den forbindelse gjemte de to jentene seg i fryseren og lukket lokket, sier han.

Politiet har forklart at fryseren der de to jentene velger å gjemme seg, har blitt brukt til å lagre iskrem. Den og de andre forlatte fryserne hadde tunge lokk, og kunne bare åpnes fra utsiden.

– Fryserne designet på den måten, at etter at de to jentene kom inn i den, kunne de ikke åpne den da den var låst fra utsiden. Da de ikke ble funnet, dro vennene deres mens de to jentene ble kvalt til døde inne i fryseren, står det.

Både jentenes foreldre og lokalt politi begynte senere å lete etter dem i området da foreldrene ble urolige fordi de ikke hadde kommet hjem i løpet av kvelden.

Etter å ha blitt fortalt av vennene sine at de lekte gjemsel før de dro hjem, valgte politiet å målrette søket rundt hjemmene deres. Som et resultat ble kroppene til de to jentene funnet i fryseren.

En senior nanjangud politimann sa en klage hadde blitt innlevert i saken, men at jentene ble kremert uten at politiet ble informert.

– Vi har gjennomført en gransking av hendelsen og bekreftet uttalelsene fra familiene. Vi søker juridisk bistand til om en sak skal registreres, sier tjenestemannen.

Les også

Søskenpar har fire barn sammen: "Vi fulgte instinktene våre"